• 0

    posted a message on BigBrother
    Any idea when BB will be fixed to properly report Food buffs? Since 2.4 and updating my BB mod, it no longer reports Food buffs. It lists everybody as not having food buffs when I perform a quick buff check. Flasks and Elixirs are working fine. Other leaders in my guild who've updated BB are having the same issue. Only one person who didn't udpate his mod is functioning now for food buffs.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on TradeskillInfo Official Thread
    BTW, after running WAU, I see the "LibRock-1.0" directory underneath \lib of \TradeskillInfo, however, LibAbacus still will not load...

    [2007/10/24 01:17:59-819-x1]: LibAbacus-3.0\LibAbacus-3.0.lua:16: LibAbacus-3.0 requires LibRock-1.0
    LibAbacus-3.0\LibAbacus-3.0.lua:16: in main chunk

    I don't see any specific error messages related to LibRock loading, so I assume it doesn't even try loading.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TradeskillInfo Official Thread
    With or Without Externals?

    With externals, I think. I have the WAU set in the Preferences to "Default Mode with Externals". I assume that handles downloading library dependencies.

    /tsi menu no longer brings up anything for you?

    No, just the standard "Type /help for a listing of a few commands" message that the wow client sends back on unknown commands.

    You have version 52211 installed? (latest afaik, anything higher than that is a library update)

    Yes.

    If your libraries are not embedded, do you have LibAbacus-3.0 and FubarPlugin-2.0 installed?

    Under "\World of Warcraft\Interface\AddOns\TradeskillInfo\libs" I have:
    \FuBarPlugin-2.0
    \LibAbacus-3.0
    directories listed with files under each directory.

    If your libraries are embeded, remove Abacus-2.0 and LibFubarPlugin-3.0 from the lib directory.

    I tried deleteing the above mentioned directories and reloaded wow. No go.

    Do you get any sort of error messages? If so, share them please.

    Okay, with the above directories deleted, I see:

    [2007/10/20 20:04:32-721-x1]: TradeskillInfo-1.0.51830\TradeskillInfo.lua:65: Cannot find a library instance of LibAbacus-3.0.
    MobHealth\Libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:516: in function `AceLibrary'
    TradeskillInfo-1.0.51830\TradeskillInfo.lua:65: in main chunk

    If I restore the directories above back to their original location, I see:

    [2007/10/20 20:07:40-722-x1]: LibAbacus-3.0\LibAbacus-3.0.lua:16: LibAbacus-3.0 requires LibRock-1.0
    LibAbacus-3.0\LibAbacus-3.0.lua:16: in main chunk

    and

    [2007/10/20 20:07:40-722-x1]: TradeskillInfo-1.0.51830\TradeskillInfo.lua:65: Cannot find a library instance of LibAbacus-3.0.
    MobHealth\Libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:516: in function `AceLibrary'
    TradeskillInfo-1.0.51830\TradeskillInfo.lua:65: in main chunk

    BTW, I am NOT a FuBar user, so maybe that is why I see the above error since I can't stand the Rock configuration interface in FuBar.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TradeskillInfo Official Thread
    Several days ago an update to Tradeskillinfo occurred and since then it has been broken for me. I've tried removing and reinstalling it, no go. All I get is a question mark icon button on my minimap with no real options other than default profile ones you see in most ace add-ons. The mod itself no longer works as I no longer see what reagents are good for. I have both the Tradeskillinfo and TradeskillinfoUI installed. I am not sure where to look for debug info that would help further with troubleshooting this problem, but tell me where to look and I'll post it.

    P.S. I update my ace addons almost daily with the WAU.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    Any chance you could add the ability to hide the minimap icon like most other ace addons have?
    Strike that, one was added recently... thank you!!!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on NBuffBars - Official Thread
    Request: Please add the ability to hide all pets.

    Question: Why is it that when other people buff I only see half the duration? For example, if I cast Amplify Magic on a target, I see 10mins in the buff and it starts counting down. However if another mage in the raid casts Amplify Magic on a target, that target starts counting down at 5mins. At the end of the 5mins, the length switches to "??" and NBuffBars doesn't track it anymore until the buff has worn off.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.