• 0

    posted a message on button to do /random
    I would like to make a button do /random and then read back the value out of the chat box. I know RandomRoll() is the same as /random...

    However, I am unsure how to get the info (player name and result) out of the chat box. Any help is greatly appreciated! Thanks!
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Broker Currency
    Quote from StormFX
    I was having some tip problems so I deleted my SV files. Now the tips are not respecting (custom) fonts (though I don't remember if they were before).


    I am having tooltip issues as well... it either flickers or displays everything twice. I think it may be caused by fonts. I will try to see if it is indeed font related.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Skada: a damage meter
    Quote from Mere
    [2009/04/21 19:13:48-5233-x1]: SkadaThreat-1.0\Threat.lua:170: attempt to compare number with nil
    SkadaThreat-1.0\Threat.lua:250: in function `Update'
    Skada-1.0\Skada.lua:1702: in function <Interface\AddOns\Skada\Skada.lua:1674>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[2]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceTimer-3.0-5 (Ace3):158: in function <Interface\AddOns\Ace3\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:132>

    ---


    I am getting this as well... or something very similar.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AceComm and sending tables
    Another question about AceComm that really has nothing to do with tables. If I send a message to RAID... does it also go to myself? I assume the hidden addon channels work like chat channels in that everyone in RAID would get it.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on AceComm and sending tables
    Excellent! Thank you for the quick response.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on AceComm and sending tables
    I have a table that I need to send over acecomm. Each entry in the table is another table of 2 entries.

    Example:
    list = {}
    list[1] = {name = "somename" class = "someclass"}
    ...
    list[n] = {name = "somename" class = "someclass"}

    Can I send this over AceComm by just passing it list or am I going to need to put all that data in a string? I would just mess with it but I am at work at the moment and cannot. ;-)
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on FauxScrollFrame not scrolling
    Excellent thank you so much! I had that before minus the self and offset in function(self, offset). Which was just an oversight that had me stumped for quite a while.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on FauxScrollFrame not scrolling
    I am trying to use a FauxScrollFrame and I cannot get it to scroll. I am trying to do it all in lua and not use xml (this might be my issue).

    This is how it is defined...

    --scroll frame
    	l.list = CreateFrame('ScrollFrame', 'ScrollList', l, 'FauxScrollFrameTemplate');
    	l.list:SetPoint('TOPLEFT', 15, -50);
    	l.list:SetWidth(200); 
    	l.list:SetHeight(288); --18 lines of 16 height
    	l.list:SetScript('OnShow', ScrollList_Update);
    	l.list:SetScript('OnVerticalScroll', function()
    			FauxScrollFrame_OnVerticalScroll(ScrollList, ScrollList.offset, 16, ScrollList_Update);
    			end)


    This is the ScrollList_Update...

    local function ScrollList_Update()
    	FauxScrollFrame_Update(ScrollList,500,18,16);
    	DEFAULT_CHAT_FRAME:AddMessage("We're at "..FauxScrollFrame_GetOffset(ScrollList));
    end


    When I scroll it just keeps printing We're at 0 and the scroll bar does not move. Any help would be greatly appreciated. Thanks!
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on displaying an itemlink in a fontstring
    Quote from Xinhuan
    Solution A works - You just need to create more frames as children of your existing frame, and then have extra code to position all these sub-frames.

    Solution B... Try looking at the default UI code to see how UIErrorsFrame and ChatFrame1 work.


    I ended up getting it to work with Solution B. My issue was I wasn't setting a font for the ScrollingMessageFrame. Once I gave it a font it started printing. Thanks a bunch for the help!
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on displaying an itemlink in a fontstring
    Solution A won't work cause there are other things in the frame and it would be weird.

    I tried solution B last night with a ScrollingMessageFrame, but I could not get any message to show up. Is there anything that isn't obvious that needs to be set up to get a ScrollingMessageFrame to work?
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on displaying an itemlink in a fontstring
    I decided to make a loot addon for my guilds raids. This is my first attempt at a wow addon, but being a software engineer by trade I am familiar with code in general (not lua though).

    My issue is that I am trying to display an itemlink in a fontstring. It displays fine (just like in the chat window), but it is not clickable. How can I display an item link in my frame and have it be clickable to show the tooltip? I don't care if it is a fontstring or not. I just want it to be there and clickable.

    Many thanks. ;)
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    Quote from jokeyrhyme
    I'm just curious, but does anyone else occasionally get "No player named 'Unknown' is currently playing." messages when players join your party or raid? If this is Pitbull's fault, then maybe it's not waiting long enough for group membership details or something. Or it's totally possible I have some other addon screwing up.

    Either way, there aren't any negative side-effects aside from the chat spam, so I wouldn't say this is high-priority.

    I'm not raising a ticket at this point as I can't be sure if this is a Pitbull problem.


    Sometimes I get messages that say "party1 is not in party" (all the way up to party 5. If I recall it happens when I zone I think. I know that is not specific, but this is coming from memory as I am at work. Either way I am not sure if that is related to the above comment or pitbull.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    All my frames have had their position reset to the center of the screen after updating to the latest version. Was this supposed to happen?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    Quote from Adamar
    Today we will be releasing version 2.1.2.5 of the client.


    Full release or beta/release candidate release?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    Quote from Kaelten
    Yeah we're continuing a few more urgent rounds of polish in prep for the full release in the next day or so.


    I am looking forward to the full release. Is it still happening in a matter of days?
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.