CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on looking for addon
    Hello all,

    After last purge of my addons I lost one addon - the addon was adding a quest objective(s) (e.g. number of mobs to kill) to the tooptip.

    Can anyone help with the name of the addon ?


    Thanks in advance
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on [help]: weird issue
    In the end - it is NOT addon issue.

    If you use Outpost Firewall and have restarts or BSODs check this thread:

    http://www.outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=20600


    Cheers

    P.S.
    Lost 2 days and complete reconfiguration of addons ... shame
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on [help]: weird issue
    Unfortunately this did not help.

    Going for full reinstall of WoW

    darn

    update:
    Just before the reinstall manually purged the Interface and WTF folders.

    Played around 20 min without problems but when i press exit game - voila. reset.

    Continuing with the reinstall
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on [help]: weird issue
    Yup.

    Tried the tool and now I'm downloading 529 Mb file - all is reverted back to ver. 2.0.0

    >.<

    Will see what will happen after that ...

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on [help]: weird issue
    Thanks for the tips - i do monitor the system. Using atm everest and all is in norms.

    Tested other games as well - no issues >.<

    All help is appreciated.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on [help]: weird issue
    Hello all,

    After today update i got weird issue with WoW - I play around 15 minutes and the PC is restarted. Only happens when I'm playing WoW.

    Pure Ace2 based addons.


    Any ideas (except to try to turn off addon by addon) ?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Quote from Aileen »

    Having some trouble with hunter shots and the new version. Previously, it used to color my arcane and nature shots appropriately, but in the new version they are not colored with the damage color anymore (even though I checked the settings and I have that enabled), and it is printing out like "142 nature (Serpent Sting)" and "700 arcane (Arcane Shot)".


    Same on my mage. Now all dmg is yellow color only
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PRAT Breaks PitBull & Bongos2
    Tested a bit and found out that if I manually DL Prat and extract it to Addons folder (all in one folder) PitBull is working fine.


    Hope this help.


    Cheer
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Quartz: Modular Casting Bar
    Just started to test this nice addon.

    Is there a way to add:
    - unlock all option
    - some short text to the unlocked bars (so u know what bar is moving)
    - lock all option


    Regards
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PRAT Breaks PitBull & Bongos2
    Hi,

    Here is part of my FrameXML.log file:

    5/26 09:36:03.265 Loading add-on Prat_libs
    5/26 09:36:03.265 ** Loading table of contents Interface\AddOns\Prat_libs\Prat_libs.toc
    5/26 09:36:03.265 ++ Loading file Interface\AddOns\Prat_libs\includes.xml
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceLibrary\AceLibrary.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceOO-2.0\AceOO-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceConsole-2.0\AceConsole-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceDB-2.0\AceDB-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceDebug-2.0\AceDebug-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceHook-2.1\AceHook-2.1.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceTab-2.0\AceTab-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceModuleCore-2.0\AceModuleCore-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Babble-Class-2.2\Babble-Class-2.2.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Tablet-2.0\Tablet-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\FuBarPlugin-2.0\FuBarPlugin-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Deformat-2.0\Deformat-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Babble-Zone-2.2\Babble-Zone-2.2.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Glory-2.0\Glory-2.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\SharedMedia-1.0\SharedMedia-1.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat_libs\Waterfall-1.0\Waterfall-1.0.lua
    5/26 09:36:03.265 Loading add-on Prat
    5/26 09:36:03.265 ** Loading table of contents Interface\AddOns\Prat\Prat.toc
    5/26 09:36:03.265 Couldn't open Interface\AddOns\Prat\embeds.xml
    5/26 09:36:03.265 Couldn't open Interface\AddOns\Prat\Prat_Modules\includes.xml
    5/26 09:36:03.265 Error loading Interface\AddOns\Prat\extras\LOKWhoIsWho.lua


    Prat is r36923

    Checked in prat .toc file and there is indeed such line for embeds.xml and extras\LOKWhoIsWho.lua.

    I'm using mods without externals and WAU to update.

    Hope this helps.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    As HunterZ suggested to add
      if frame.healthBar == nil then
        return
      end


    just before line 273 - it does help.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    The error form r32451 is gone for me after I updated to r32517.

    Keep up the good work.


    Cheers
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Nice looking unit frames.

    Just update to the latest build (32451) and got this:
    [2007/04/12 16:08:30-585-x1]: PitBull-r32451\PitBull.lua:286: attempt to index local 'unit' (a nil value)
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-30806 (Ace2):251: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-30806 (Ace2):997: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:990>
    
     ---


    Edit:
    This error is introduced after r32427. Reverted back to r32427.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes focus question
    Many thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes focus question
    Hi,

    When i set a focus to someone, I get the focus frame. How do I unset the focus (not just hide the frame).

    Thanks in advance.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.