CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Somehow just after the 2.0.3 patch, my 'Find Minerals' icon is always near the center of the minimap. I can temporarily fix it by enabling the Movers and dragging it in place. However, after some time the icon snaps back to the center. The icon is also always at the wrong position every time I log off and on.

    Anyone know a fix for this?

    Thanks!
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    How do you hide empty buttons?

    As of a few days ago, empty buttons started showing all over the bars :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    I'm also using Cirk's Fastcast and somehow it doesn't work with Clique clickcasts.

    Is there a way to go around it?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Yeah Ammo is right. It was Aceevents that was causing the problem.

    The SVN had the library updated just now and Squishy is back to normal :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Somehow the Squishy frames refuse to show after the last update just minutes ago.

    I'm guessing one of the libs is causing this but I can't be sure.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 2.0 in Trunk (Official thread)
    Gamefaq, the fix works perfectly.

    Thanks a lot!
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 2.0 in Trunk (Official thread)
    Quote from Gamefaq »

    Quote from FISKER_Q »

    And it's killing all my fubar addons(almost), many of them just "failed to load on demand", i guess this is because the addons don't work with the new version or what?

    Is there any backwardscompatabillity?

    Edit: Nevermind, ckknight told me on IRC, checking out FuBar-compat-1.2 should make all 1.2 plugins work.


    It works but not with ItembonusFu and KCIFu. Both have a 3 Dependencie:
    Ace, Fubar, BonuScanner
    Ace, Fubar, KC_Items
    Maybe this is the reason why they not working with Fubar2+Fubar-Compact-1.2.

    PS: The above mentioned Error with German Client is still present.

    EDIT: Confirming, I´ve i delete in the toc Files from both Plugins (ItemBonusFu and KCIFu) the 3 dependencie entry then they work with Fubar2+Fubar-Compact-1.2!


    How did you get ItemBonusFu to work? Did you delete the toc files? I didn't quite understand.

    Thanks!
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Works fine again.

    Thanks for the quick fix Maia :D
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Quote from theondry »

    "core.lua:193: attempt to index field `frames' (a nil value)"

    Get that every time I try to get it to show or ask it for any options.


    Getting the same error after the last update.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Quote from Codayus »

    Should be fixed. Try again.


    Works like a charm now.

    Thank you :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    I'm getting this error from the latest SVN build:

    Interface\Addons\Squishy\core.lua:85:unexpected symbol near ' then'


    Anyone know how to get past this?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.