• 0

    posted a message on Cartographer still not working :(
    I've installed ACE2 of course

    Quote from Aurich »


    1) Removed all Cartographer addon files (including .lua files in the WTF/Account/Saved Variables, you're not goin to lose much maybe except for the Quest ones)

    2) If you're using WAU, click all of the Cart addons that you want installed. MAKE SURE YOU HAVE ACE2 libraries selected in WAU also if you don't already have that!



    So i did ... but nothing changed.

    I've deleted all cart addons .. including their .lua files.
    I'v deleted ACE2 too ... and reinstalled it.

    But ... same shit as before.

    All the Cart addons aren't shown @ rock config.

    And i got theses ACE-Console Messages again ...

    ------------------------------------------------------------------------------------
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Cartographer_Mining\addon.lua line 122:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    Cartographer_Mining\addon.lua:122: in main chunk
    AddOns:
    Libs, v1.0
    AEmotes
    ArenaMaster, v1.0
    ArenaPointer, v1.1
    AutoBar, v2.01.00.04 beta
    BigWigs, v2.0 r47124
    BigWigsDebugger, v1.0.39189
    Cartographer, vr49134
    CartographerMining, v1.0
    CartographerNotes, v2.0
    CartographerProfessions, v2.0
    CartographerCleanup, v1.0
    FuBar, v49053
    AbacusLib
    Ace2
    AnchorsAway, v1.0
    BabbleBoss22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleClass22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleFish22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleHerbs22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleOre22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleQuest22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleRace22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleSpellTree22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleSpell22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleTrainer22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleVendor22, v2.2.$Revision: 36189 $
    BabbleZone22, v2.2.$Revision: 36189 $
    Babble22, v2.2.$Revision: 40818 $
    BanzaiLib, v1.1
    CandyBar
    CrayonLib
    Deformat, v1.0 $Revision: 3817 $
    DewdropLib
    FuBarPlugin20, v2.0 $Revision: 44269 $
    GloryLib
    GratuityLib, vr$Revision: 41183 $
    ItemBonusLib
    JostleLib
    PaintChipsLib
    PeriodicTable30, v3.0
    Quixote
    RosterLib, v2.1
    SharedMediaLib, v1.0
    SinkLib
    SpecialEventsEmbed
    SpecialEventsAura20
    SpecialEventsBags20
    SpecialEventsEquipped20
    SpecialEventsLearnSpell20
    SpecialEventsMail20
    SpecialEventsMount20
    SpecialEventsMovement20
    SurfaceLib
    TabletLib
    TableTopLib
    Talismonger30
    TipLib, v1.0
    TouristLib
    Waterfall10
    LibBabbleSpell30
    LibBabbleZone30
    LibCrayon30
    LibGratuity30, vr$Revision: 41183 $
    LibJostle30
    LibRock10
    LibRockComm10
    LibRockConfig10
    LibRockConsole10
    LibRockDB10
    LibRockEvent10
    LibRockHook10
    LibRockLocale10
    LibRockModuleCore10
    LibRockTimer10
    LibRollCall20, v2.0
    LibTourist30
    Swatter, v3.9.0.1344
    -------------------------------------------------------------------------------

    Maybe my WAU Config is wrong?



    Hope you can help me .. :/

    The most of the error messages came from ACE-Event-2.0, ACE-Console-2.0, ACE-Hook-2.1 but they are installed.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer still not working :(
    I'm sure i did nothing wrong.

    But .. in an other thread i saw a screenie of the rock config where a menu point for mining is shown.

    My mining addon don't appears in the rock config. maybe this could be the problem?



    But ... Mining Addon is installed, checked @ addons on char selection and so on.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer still not working :(
    I got a backup ... and it's working again ... without minimap functional.

    Quote from OrionShock »


    err Fk that... just delete the main cartographer Folder and extract this one instead

    http://files.wowace.com/Cartographer/Cartographer-r49381.22.zip


    After DL and install ... nothing happened. Same error messages .... no minimap functions.

    Problem still exists.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Missing Babble-Spell-2.2 since retarded Rock added
    How have you fixed this?

    Mines & Herbs aren't shown @ my minimap to.

    But i have no idea how to solve this.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer still not working :(
    WTF!

    StandAloneLibs are already installed!

    After your advices ... my cartographer was completely fucked up.
    WorldMap was fullscreen, no cartographer button, no minimap funtion, many Error-Messanges!

    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Cartographer\Cartographer.lua line 7:
    Library "Dewdrop-2.0" not found.

    Count: 1
    Message: ..\AddOns\LibRockDB-1.0\LibRockDB-1.0.lua line 627:
    Must call `SetDatabase' before ADDON_LOADED for Cartographer

    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Cartographer_Mining\addon.lua line 122:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.

    and so on.

    Cartographer now seems to be disabled.

    Many thx :/


    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer still not working :(
    Hello,

    after some probs with WAU & rock .. (cartographer was completely disabled/not working) it's working now. But not correctly.

    I still get some errors on start:

    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Cartographer_Mining\addon.lua line 122:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    Cartographer_Mining\addon.lua:122: in main chunk

    I've reinstalled all addons with WAU including the ACE Libs. But the errors are still there.

    My biggest prob .... i don't get any Icons on the minimap.
    On the worldmap their are shown.
    This is nasty ... farming mines or herbs without any icons on the minimap.

    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Cartographer_Herbalism\addon.lua line 110:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    Cartographer_Herbalism\addon.lua:110: in main chunk

    Count: 1
    Message: ...dOns\Cartographer_Treasure\Cartographer_Treasure.lua line 671:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    ...dOns\Cartographer_Treasure\Cartographer_Treasure.lua:671: in main chunk

    Count: 1
    Message: ...ace\AddOns\Cartographer_Stats\Cartographer_Stats.lua line 145:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceEvent-2.0" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    ...ace\AddOns\Cartographer_Stats\Cartographer_Stats.lua:145: in main chunk

    Count: 1
    Message: ...AddOns\Cartographer_Hotspot\Cartographer_Hotspot.lua line 284:
    Bad argument #3 to `NewModule'. "AceHook-2.1" is an unknown library.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: ?
    ...dOns\LibRockModuleCore-1.0\LibRockModuleCore-1.0.lua:157: NewModule()
    ...AddOns\Cartographer_Hotspot\Cartographer_Hotspot.lua:284: in main chunk


    What can i do to fix this?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.