• 0

    posted a message on Problem with Grid
    FYI in case anyone is having this problem I found the addon that was causing the conflict. Seems it was CBRipoff. I've replaced it with Bongos casting bar (which is not nearly as pretty) and now things are back to normal.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Problem with Grid



    This is what it looks like every time I zone into a raid instance or battleground. Very frustrating to have to /reloadui every time. I looked into other raid frames but none are as good as Grid so I hope this can get figured out. I just uninstalled Grid and am going to set it up again from scratch and see if that helps. /cry
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Problem with Grid
    Anyone?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Problem with Grid
    OK thanks. I got the add new buff thing to work. But still having an issue with loading into a new zone. All the boxes but mine still go blank every time I enter an instance or a battleground and I have to reload UI. I downloaded latest versions. Removed all the modules just in case it was one of them and I am still having this problem. Any clues?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Problem with Grid
    Hey all. Hoping someone can help me. I was having some fps problems since the patch so decided to delete my WTF and addons and start from scratch. Got rid of a bunch of addons because my old iMac doesn't seem too happy when I have too many. Set everything up but suddenly Grid is acting up. When I zone into a BG or an instance in a raid one of two things happens. My own Grid box is fine but everyone else is solid black or everyone is fine as far as visibility goes but the range finder doesn't work. When I /reloadui it solves it but it is kind of a pain to do that every time.

    I thought maybe it was the new version of Grid but no one else seems to have this problem in my guild and I kept updating to the latest versions and it didn't change anything. Any clues?

    Aside from Grid I am using the Grid modules: Sideindicators, Hostile Units, StatusHots, StatusMissingDebuffs, and StatusRaidDebuffs.

    Also with my old UI I was able to create my own buffs to track. For example there is no default Prayer of Mending but I was able to make my own and assign it to a side. For the life of me I can not figure out how to do this now that I started from scratch. Any tips? Still possible? I was a pain not being able to see where the Prayer of Mendings were last night.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on WTF happened to Pitbull?
    Since my post? I updated earlier this afternoon as I said and portrait just wasn't available at all. I had to download AG unit frames for my raid tonight.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WTF happened to Pitbull?
    Total mess. I have a Mac so I used Time Machine to bring up an old version but it is still a mess. Pitbull is not accurate at all and I have to dump it in between bosses tonight because I can't tell what is going on. Health and Mana bars are way off.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WTF happened to Pitbull?
    It was working fine for me and then last night I joined a party with two other people and their portraits disappeared (I was using 3-d portraits). All that was left was giant health/mana bars. ReloadUI brought them back though so I didn't worry too much.

    I auto-updated today's Pitbull thinking that maybe there was a problem and that would help it and now when I logged in portraits are totally gone for me and for target/focus etc. I went in to play with the options and Portraits are just gone. There aren't any options to change them in the menu.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on BIgwigs error
    Any more ideas on what would cause this:

    Big Wigs\Libs\Lib Shared Media - 2.0\Lib Shared Media - 2.0.lua:206:assertion failed!
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BIgwigs error
    Didn't help. Got rid of the file from all my characters and updated Bigwigs and I am still getting the error message.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Grid HOT error
    Hmm...after seeing it copied here it was more clear to me that it might be a problem with Grid HOT stack so I removed that module and it seems OK now. I'll test it next time I raid to see if the problem goes away but for now it seems fine. Trying to remember the difference between HOT stack and the regular HOT counter. Is the stack one just meant for druids and it was causing an error because I am a priest?
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid HOT error
    I get an error from Grid every time I cast a renew or if anyone else in my party or raid casts a HOT spell. It only happens the first time I cast one after logging in or zoning into an instance and then doesn't seem to happen again. Seems a bit strange. I have a ton of addons so rather then disable them all one by one and see if there is a conflict I thought I would post the error here and see if something stands out or if this is a common problem. Thanks!


    Date: 2008-02-18 22:37:11
    ID: 52
    Error occured in: Global
    Count: 2
    Message: ..\AddOns\Grid\GridFrame.lua line 450:
    attempt to index local 'text' (a number value)
    Debug:
    ...ce\AddOns\Baggins\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:301: TriggerEvent()
    Grid\GridStatus.lua:441: SendStatusGained()
    ...ace\AddOns\GridStatusHotStack\GridStatusHotStack.lua:276: UpdateUnit()
    ...ace\AddOns\GridStatusHotStack\GridStatusHotStack.lua:238:
    ...ace\AddOns\GridStatusHotStack\GridStatusHotStack.lua:235
    [C]: ?
    ...ce\AddOns\Baggins\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:300: TriggerEvent()
    ...bs\SpecialEvents-Aura-2.0\SpecialEvents-Aura-2.0.lua:527:
    ...bs\SpecialEvents-Aura-2.0\SpecialEvents-Aura-2.0.lua:233
    [C]: ?
    ...ce\AddOns\Baggins\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:300: TriggerEvent()
    ...ce\AddOns\Baggins\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:914:
    ...ce\AddOns\Baggins\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:907
    AddOns:
    Baggins, vBeta 1
    BigBrother
    BigWigs, v2.0 r61741
    Bongos2, v1.10.1
    Bongos2ActionBar
    Capping, v2.1.015
    CBRipoff, v2.0.0
    Casualty, v2.1.1
    Clique
    CML, v1.1
    CowTip, v2.0r61482
    cyCircled, v0.5
    cyCircledOnyx, v2.3.0.0
    cyCircledVol, v1.0
    EavesDrop, v1.5
    eePanels2, v2.0
    FishingAce, v0.4.2h
    FuBarBattlegroundFu, v2.0
    FuBarBongosFu
    FuBarClockFu, v3.0
    FuBarDurabilityFu, v2.0
    FuBarFactionsFu, v2.2
    FuBarGemWatchFu, v1.0
    FuBarGuildFu, v2.4
    FuBarHonorFu, v2.0
    FuBarMailFu, v2.0
    FuBarMoneyFu, v20000-1
    FuBarPerformanceFu, v2.0
    FuBarQuestsFu, v2.0
    FuBarRaidBuffFu, v1.0
    FuBarRegenFu, v2.1.0
    FuBarTopScoreFu, v2.0
    FuBarTrackerFu, v2.3 ($Revision: 54587 $)
    FuBar, v60201
    Grid, v60898
    GridAlert, v56111
    GridIndicatorSideIcons, v1.0
    GridIndicatorText3, v1.0
    GridLayoutForHealers, v0.2
    GridSideIndicators, v0.4
    GridStatusHostileUnit, v0.1
    GridStatusIncomingHeals
    GridStatusAFK, v0.1
    GridStatusHealer, v61603
    GridStatusHots, v2.3
    GridStatusHotStack, v1.0
    GridStatusMissingBuffs, v2.2.0.00
    GridStatusMTs, v1.0
    GridStatusRaidDebuff, v1.11
    Guild2Guild, v7.4.7
    ItemPriceTooltip, v1.2
    LoggerHead, v1
    MendWatch, v0.3
    MultiTips, v0.31
    Omen, v2.1r61751
    oRA2, v2.0.$Revision: 61736 $
    Parrot, v1.0r60900
    PitBull, v2.0r62017
    Postal, v2.1 r61025
    Prat, v2.0 57869
    ProfessionsBook, v2.1.7
    RatingBuster, v1.3.5 (r61853)
    RicoMiniMap
    SatrinaBuffFrame, v2.8
    SolarianAlarm
    Swatter, v5.0.PRE.2616
    XLootMonitor, v0.7
    XLoot, v0.9

    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on BIgwigs error
    Which folders should I delete exactly?
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BIgwigs error
    I figured I would just try and put this here rather then start a new topic. I am constantly getting an error message in my chat log about Big Wigs. Something like:

    Big Wigs\Libs\Lib Shared Media - 2.0\Lib Shared Media - 2.0.lua:206:assertion failed!


    Big Wigs is basically working fine. The only thing I have noticed that on some fights like A'lar when we wipe I have to manually reset Big Wigs and the Big Wigs button keeps disappearing off my Fubar. Tried putting it back on the mini map just to see if that would work but after a few minutes it disappears from there as well. I keep having to go into the options menu and put it back. Not sure if this is related to the error message.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.