• 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    It seems i forced to repeat my question, which i already highlighted in this topic ~1.5 monthes ago. I'll re-quote it and add some more info which i'v revealed. Would be nice to get some clear answers, cuz sometimes this becaming so annoying, that i'm starting to think switch from Prat (which is very nice) to some another cm/cfw...

    Quote from Darx »

    One problem appeared - when i relogging from one of my chars (hunter) to any other, Prat completely disappears. Zero reaction on /prat, no timestamps in chat, etc.
    It seems, this doesn't happens if i relogging from any other of my chars except hunter...

    Any ideas on explanation of this very annoying bug/glitch?

    And ofcoz in char-selection screen -> Addons - Prat is enabled for all by default.
    Hunter-specific addons used :
    - AspectBar / AspectBars
    - Trackbar
    - HunterAEP
    - KingOfTheJungle
    - Nudge
    - FuBar_AmmoFu
    - FuBar_PetFu


    It seems, when i'm relogging onto hunter back from another char, to which i relogged from hunter before - it looks like this: (hunt) prat_ok -> (anyotherchar) no_prat_at_all -> (huntagain) prat_ok ).

    p.s. Ace2 enabled for all chars by default...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    One problem appeared - when i relogging from one of my chars (hunter) to any other, Prat completely disappears. Zero reaction on /prat, no timestamps in chat, etc.
    It seems, this doesn't happens if i relogging from any other of my chars except hunter...

    Any ideas on explanation of this very annoying bug/glitch?

    And ofcoz in char-selection screen -> Addons - Prat is enabled for all by default.
    Hunter-specific addons used :
    - AspectBar / AspectBars
    - Trackbar
    - HunterAEP
    - KingOfTheJungle
    - Nudge
    - FuBar_AmmoFu
    - FuBar_PetFu
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UF and default UI - sumthin' wrong
    //Update ;)
    Another way to solve this problem (without rollback to 3.63) - turn-off option in Recap 3.64 settings (sadly it turned on by default):
    Recap -> Settings -> Refresh Blizzard Party Frame
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UF and default UI - sumthin' wrong
    Tnx for advice numerika, i highly suspect that you spotted root of problem right, i'll try rollback to Recap 3.63, i bet this will help.

    p.s. Dunno what problem exactly is meant in Hawksy's Recap Changelog, if anyone knows, will be interesting to know ;)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UF and default UI - sumthin' wrong
    Little addition/correction, mb that can help to discover root of problem - default UI appearing only for party-frame, not for my own player-frame.
    Will try with disabling/enabling addons, report here later.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UF and default UI - sumthin' wrong
    Using ag_UF for ages, but only today appeared some strange problem - when i'm in party, after some time passed, default UI appearing. Really boring tbh :(
    Using lastest version of ag_UF. Tried to delete ag* in WTF\ - didn't helped at all.
    And this problem appeared on different chars, not only on one specific...

    List of other used addons:
    !OmniCC, !Swatter, Atlas+AtlasLoot, Auctioneer+BC+BtmScan, aUF_Banzai+BarFader+RangeCheck+RangeCheck_M, AuldLangSyne, AutoBar+config, BanzaiAlert, Bongos, Cartographer+modules, CastYeller, NECB, Clique, DBM aka Vendetta (all modules), DrDamage, ElkBuffBar, Enchatrix, EnhTooltip, EQCompare, FramesResized, FuBar with some modules, GoGoMount, Grid with addons, GrimoireKeeper, HealBot, HealPoints, Informant, ItemRack+fubarmodule, KingOfTheJungle, KLHTreatMeter, LyLock+modules, MinimapRange, Necrosis, oRA2, PaladinJudgementTimer, PingPong, Postal, Postman, Prat, Recap, RecipeKnown, sct+options+sctd+options, ShardTrackerClassic, SilverDragon, SimpleCombatLog, SmartBuff, SmartDebuff, SpamSentry, SphereLoader, Stubby, SWS+fixlogstrings+profiles, TinyTip+extras+options, TwinTrinkets, UberBanish, XLoot, ZoneTimer.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    Some old problem appeared again - didn't showing party when in raid, and now i can't even find option/setting to make this possible ;)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    Sorry if this problem was described in previous posts, but all builds of aguf after r19013 are not showing party-frames (anything party-related). The only version which is OK for me (without this bug/glitch) is r19013.
    Any suggestions?
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.