• 0

    posted a message on Trojan Virus in the adds at WoWHead, Thottbot and Alkawhatever.
    Security Warning: Trojan virus on Wowhead, Thotbott & Allakhazam

    There is currently a trojan virus spreading trough advertisements on Wowhead, Thottbot and Allakhazam. The advert will appear in the form of a browser highjack which grabs your front window and resizes it to fake a warning dialog.

    The Wowhead team is already aware of this problem and they are trying to fix it, but it seems more difficult than intended, so they might remove advertisements completely until the issue is found.

    Until then, you should consider using a different database site or add some protections to your browser (such as Noscript).

    ----

    This is a copy from worldofraids.com and I was just wanting to make sure you guys were aware of it. Not sure if it could do anything with the aceupdater or not so no need to flame me just throwing it out there to help keep people protected from keyloggers.

    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on oRA2
    Not sure if it's something else screwing with oRA2 or not but druid battle rez is off by 10 minutes in my cooldown timers with oRA.

    This a bug with oRA that we know about or is something else causing it?
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer Problem - Removing the UI when exiting map and in combat.
    Sure. Not using the world map while in combat seems like a great fix but I use it in the battlegrounds where I'm in combat a good bit and trying to watch nodes in the process.

    Can I get some actual help for the problem?

    I'd happily hook the function for closing the map and force it to enable the UI but I'm not sure what the function name is.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Cartographer Problem - Removing the UI when exiting map and in combat.
    Alright. Yes it does it with ONLY cartographer installed. The version from aceupdater. I deleted all old versions and then went and got the new one and the problem still remains. Here is what happens.

    If you DO NOT have look n' feel enabled and you're in combat and exit out of the map it turns off the UI. You have to push your bind to enable the UI to get chat/bars/whatever back. It only happens from combat and only if you do not use look n' feel.

    I don't use look n' feel because at my resolution it refuses to make the map full screen and trying to click on things it's as if the map isn't open.

    Any idea of how to change it up so it doesn't kill the UI when exiting the map while in combat?

    Pretty please?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Cartographer in Wide Screen
    If I leave Look n' Feel turned on then I can't use the right click functions on the map. If I turn that off then the map is very small and the note options pop up off the map.

    Is there a setting that will correct this with 1680x1050?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - not drawing any frames in combat.
    TrinityBars was causing the problem for me with PitBull. Removing/Updating to the newest version of TrinityBars fixed it. Unsure if it will also fix ag but it seems like it's the same problem with both add-ons.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Ag_UnitFrames: missing target
    TrinityBars was causing the problem for me with PitBull. Removing/Updating to the newest version of TrinityBars fixed it. Unsure if it will also fix ag but it seems like it's the same problem with both add-ons.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Spellbinder
    Is there a way to make it save based on the character you are playing instead of a global save on your account? I looked for options but can't seem to find any.

    Thanks guys. <3
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_unitframes pet health problem.
    Bump. Anyone know of a way to fix this?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes pet health problem.
    When I target a pet that belongs to my part the health shows up as 9520% and the bar never moves, the number just goes down as the pet loses health. This same problem applies to focus targets if I set a pet as one. It was fixed recently when I grouped with someone new but i'm not sure if it was coincidence or not. The normal warlock I group with is still broken.

    Anyone have any ideas on how to fix this? I've tried setting both target and focus to only show percentage but the problem still occurs.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.