• 0

    posted a message on Bug Report
    Not sure if this is the right place for a Bug Report, but I got this today.

    Date: 2008-04-02 15:32:06
    ID: 113
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...ce\AddOns\FuBar\libs\LibRockDB-1.0\LibRockDB-1.0.lua line 723:
    Must call `SetDatabase' before ADDON_LOADED for Cartographer_Routes
    Debug:
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2428:
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2353
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2569:
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2557
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2706:
    ...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2704
    AddOns:
    Aloft, v1.0
    Antagonist, v$Revision: 67458 $
    ArenaUnitFrames
    ArkInventory, v2.27
    AucAdvanced, v5.0.PRE.2988
    AucFilterBasic, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    AucStatClassic, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    AucStatPurchased, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    AucStatSimple, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    AucStatStdDev, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    Auctioneer, v5.0.PRE.2988
    BeanCounter, v5.0.PRE.2988 (BillyGoat)
    Cartographer, vr67263
    CartographerBattlegrounds, v2.0
    CartographerCoordinates, v2.0
    CartographerFoglight, v2.0
    CartographerGroupColors, v2.0
    CartographerGuildPositions, v2.0
    CartographerInstanceLoot, v2.0
    CartographerInstanceMaps, v2.0
    CartographerInstanceNotes, v2.0
    CartographerLookNFeel, v2.0
    CartographerNotes, v2.0
    CartographerPOI, v2.0
    CartographerProfessions, v2.0
    CartographerWaypoints, v2.0
    CartographerZoneInfo, v2.0
    CartographerRoutes, v1.0
    cgProfiler, v1.66404
    CooldownTimers2, v2.5
    EnhTooltip, v5.0.PRE.2988
    epgp, v3.3.3
    EquipCompare, v2.11
    FuBarToFu, v2.0
    FuBar, v60201
    Gladiator, v0.2
    GroupCalendar, v3.4.4
    KHunterTimers
    Ace2
    FuBarPlugin20, v2.0 $Revision: 66634 $
    MagicTrack, v1
    Omen, vOmen r67732 / Threat-2.0 r67718
    oRA2, v2.0.$Revision: 66672 $
    Outfitter, v3.6.0
    Quartz, v0.1.0
    QuartzBuff, v1.0
    QuartzFlight, v1.0
    QuartzGCD, v1.0
    QuartzInterrupt, v1.0
    QuartzLatency, v1.0
    QuartzMirror, v1.0
    QuartzPet, v1.0
    QuartzPlayer, v1.0
    QuartzRange, v1.0
    QuartzSwing, v1.0
    QuartzTimer, v1.0
    RatingBuster
    CharacterProfiler, v2.3.1a
    GuildProfiler, v2.3.1a
    sct, v6.01
    sctd, v3.01
    simpleMinimap, v20100-6
    SpellAlert, v1.65
    Stubby, v52
    Swatter, v5.0.PRE.2988
    TargetRange, v1.35
    Tattle, v0.1
    TipTac, v08.03.26
    TipTacTalents, v08.03.26
    Trinity2, v20400.1
    TrinityBars2, v20400.1
    TrinityCastBars, v20400.1
    TrinityXP, v20400.1
    TrinketMenu
    XPerlArcaneBar
    XPerlParty
    XPerlPartyPet
    XPerlPlayerBuffs
    XPerlPlayer
    XPerlPlayerPet
    XPerlRaidAdmin
    XPerlRaidHelper
    XPerlRaidMonitor
    XPerlRaidPets
    XPerlRaidFrames
    XPerlTarget
    XPerlTargetTarget
    XPerlTutorial
    XPerl, v2.4.0b
    ZHunterMod
    DBMAPI
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Bandwith indicator in WAU.
    Alright thanks, I guess I was chasing rabbits. Feel free to delete my post.

    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Bandwith indicator in WAU.
    Hello, I've been looking around for information in regards to the bandwidth indicator.

    I run WAU updated on two machines. One has XP and one is Vista 32. When I run the updater on my XP machine, the bandwidth indicator shows roughly 200 MB, whereas the Vista machine shows about 35 MB.

    The two machines are on the same network. Is this something I should be looking into as in, Network flow being restriced on one machine and not the other, or am I chasing rabbits?
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.