• 0

    posted a message on Repeating Disconnects on Morogrim
    Yes, all add-ons are updated ( im checking if there is new versions before every raid ).

    And No, i use neither recount nor dotimer.

    I'll see what happens after the patch and will post if the problem is gone or not.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Repeating Disconnects on Morogrim
    Hello,
    Since last week, im getting disconnected on Morogrim fight, after having a lagspike. When i log back i see :

    a. AgUf showing raid & party frames, even though "hide frames in raid" is checked. Gets normal after a /reload ui.
    b. oRa maintank list is gone. Most of the time reloading ui and/or refreshing maintank list dont work.

    Im using : Fubar, Omen, Violation, Dorje, AgUf, oRa2, Antagonist, BigWigs

    I cant spot the problem but it seems very much like it is related to an add-on. And this happens only on Morogrim fight.

    Any ideas?
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames - suggestions, requests and temp fixes thread
    Like Rukia and Kamelott wrote on page 29, i'm having following problems :

    a. Self Portrait is not shown. Target's portrait displayed properly ( although with a 1-2 secs latency ) but instead of my own portrait, there is a blank black box attached to the left of my frame. Reloading UI etc doesnt fix this.

    b. Although "Hide Party Frames in Raid" is checked, Party frames still displayed when in raid. I have to check "hide party frames" from Party Frames menu everytime i join a raid group.

    c. If raid frames are set to a scale before the raid is full, frames of the new raid members appear as the former scale. Rescaling the frames fixes it.

    Any ideas?

    Thanks in advance for your help.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.