• 0

    posted a message on DKPmon & Bidder v2.0
    I've had a strange problem today after we killed Vashj. I was the master looter and was about to hand it out. As usual I just looted her to populate it with loot but nothing happened. I've reloaded my ui, same deal. Luckily another person was running it (didn't update today - libs mainly since there was no change to core in a while) and it worked for her. I've later tried to use /dkpmon biditem <link> but also couldn't add items to the list. Tried totally nuking my saved vars and starting clean, same deal. So I'm assuming that some recent change in one of the libs is causing problems. I'd supply error logs but there were none. We use unmodified dkpmon with fczs module. Did anyone else experience similar issue?

    Ignore me :P I completely forgot I'm on my new pc and that I forgot to put in custom values ^.^;
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Baggins - Official Thread
    Quote from Mecdemort »

    I believe the notion was that a dewdrop list for AnywhereBags was faster to search through and used less memory than another bag display.

    I like this answer and it shall henceforth be my official response.

    Meh, too bad. The categories in Baggins rock but I really like how Bagnon deals with bank stuff. The dewdrop menu lacks the clean looks, not to say that navigating it is unpractical. To reach your list you have to open like 4 sub-menus and if your mouse goes out of boundaries you have to do it again. Who cares about memory use or speed, it's not like you'll open your bank view in the middle of combat or anything like it (it already lags the game for a second when loading in the data first time).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    I removed the mod with WAU, run the cleanup and then installed the mod again with WAU. I do know AutoBar puts profiles in realm>character folders as well as standard saved variables. And my profile did reset completely (position, buttons, layout) when I run it after reinstalling. So it's not some old settings. The revision I used is 53985, but this problem happened before too. I can't be exact tho.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    As of few revisions back I've been having problems with AutoBar, at first I thought it's just some glitch in saved variables that's causing it or something I've set up wrong so I cleaned my savedvariables related to AutoBar and started fresh. On logon everything was fine, the bar loaded up and showed everything it had to show. Then I moved it, changed from dream layout to normal, increased padding by 2 and disabled some buttons (speed, free action, explosives, fishing, cooldown ones - if needed I can list them all) since i didn't need them. Bar worked fine still, that is until I logged in again. There's no errors of any kind but the bar simply doesn't show water, quest, and some other buttons. If I unlock my buttons those categories don't even show there, it's like I disabled them too, and I haven't.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Is there a chance someone might scrape just the dynamic graphs to a standalone mod, or a patch for lets say, Violation? :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Creating my own UI, need help
    You are right, 1 and 3 are not Ace mods but are quite great nevertheless :) As far as I know there is nothing similar to Examiner/SuperInspect on wowace (thought I might be wrong).
    There are plenty of bag mods but you said you don't like Baggins. Other choices would be ArkInventory or SanityBags.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Creating my own UI, need help
    1) Examiner - http://www.wowinterface.com/downloads/info7377-Examiner.html

    2) Well sounds like Proximo has what you'd like http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=6930.0

    3) I'm in love with Bagnon myself - http://www.wowinterface.com/downloads/info4459-Bagnon.html

    4) If you are looking for permanent moving of those things then you should try out Visor and VisorGUI, but if you just want to move it when they get in the way I'd get NDragIt - http://files.wowace.com/NDragIt/NDragIt-r47050.8.zip
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Quote from Haithne »

    On October 1st, my guild engaged Hydross the Unstable in SSC. We had no problems while pulling trash or elemental adds, however upon engaging Hydross, our main tank's threat stopped updating (thus quickly dropped to the bottom of the Omen list) within the first ten seconds of the fight. The threat generation of every other player in the raid continued to update appropriately, however we eventually ended up calling the raid after repeated wipes due to DPS classes having no idea where main tank aggro truly was, and accidentally pulling Hydross over the frost/nature line with aggro. Even upon successful frost -> nature and nature -> frost transitions, the current main tank's aggro would only update for a few seconds before freezing and being surpassed in Omen by the rest of the raid (actual aggro was maintained on the tank until someone legitimately crossed over main tank threat).

    I was using Omen revision 50185 and KTM 20.4 (same problem with both - tank just dropped to TPS and fell down the list) installed along side the Photek UI and Deadly Boss Mods, however various raid members with other combinations of add-ons (various revisions of Omen with or without KTM) were all having the same problem.

    Obviously, there is a new Omen out now to try, but I'm wondering if this is problem has occurred for others and may still exist.

    Thanks in advance for any feedback!

    Was your tank a paladin by any chance? I've seen this kind of behavior only when our Paladin is tanking. Best example is Nightbane where she was only updating for a few seconds at start after each landing. And then the next landing she would start with like 55k threat. Also during all that time she saw herself updating on her end, but nobody saw her updating. My guess is that it might just be a glitch with transmitting.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Baggins AnywhereBags
    Now I wish I messed a bit more with it before posting :P Thanks for the reply :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Baggins AnywhereBags
    Would it be possible to make default bank not show when using this awesome mod? :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Just a question, is there a reason waterfall lib is not in libs or is it just overlooked?
    I'm just asking cause I recommended a few people (who don't have a lot of ace mods) to use at and they told me that they get "Omen: Waterfall-1.0 is required to access the GUI." It's just a bit compilcated if I have to send them waterfall as a standalone now.

    Also, I didn't read whole thread (I did a "omen waterfall" search and came up with nothing) so sorry if this has already been brought up.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    I can't really figure out how to make those focus, and focustarget frames work.
    /script PitBull:CreateUnitFrame("focustarget")

    doesn't seem to do anything
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes problem
    I'm also having quite a bit of problems with ag_uf as of late. Can't say exactly what release caused my player frame to start acting up but it's the same (maybe even worse) in r30476. Basically only way I can click on it is if I move my mouse on the border under the mana bar (I have xp and cast bar disabled). All other frames can be easily selected, they highlight when I mouse over them. Other really annoying thing is that now when I change any option for frames (bar texture, width, border, layout.. anything really) it does not update until I reload my ui. Considering that I just nuked my saved variables to make sure they are not causing the problems, configuring the frames is kind of impossible right now.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Skinner
    I can no longer turn off gradient. I guess since the gradient changes. Only updated now. It gives no error it just doesn't turn gradient off (Yes after reload of ui). /skinner gradient enable is what I used
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.