• 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Hi there,

    Is anyone maybe able to assist me?

    I'd like names on Pitbull UFs to do the following:

    Shadow Hunter Gar'ant to appear as Shadow Hun..

    ie; truncate the name to say 10 characters and apply ".." at the end of the name.

    I also have a LUA custom colour which I would like to apply to the name text but am not sure how to incorporate it into the string:

    local r,g,b = Name(unit)
    return '|cff%02x%02x%02x%s|r',200,180,100,Name(unit)


    Any assistance would be most gratefully received!

    Many thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Castbars - Official Thread
    Hi there,

    Couple of questions:

    1. Is it possible to disable the mirror bars as it is for all of the other bars?

    2. I notice that the countdowns on the mirror bars are not in sync with the correct buff CD. For example, Feign death counts down from 6 minutes but goes to -5.0 seconds before the effect wears off. Same with fatigue/breathing for damage to occur, it's about 5 seconds out of sync. Is it possible to check this out?

    Thanks
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Hi there,

    I am trying to do something that should be quite simple but not sure how to do it exactly. I have 2 separate LUA texts for %HP and %Power:

    return "%s%%",Percent(HP(unit),MaxHP(unit))

    and also

    return "%s%%",Percent(Power(unit),MaxPower(unit))

    All I want to do is round the returned values down to 0 decimal places, so instead of say 82.3% it shows 82%.

    After checking the lua texts sticky I think I need to use the function:

    Round(number,digits)

    But as I said, i'm not sure howto assemble the syntax using my specific lua texts.

    Anyone able to help? Thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Quote from contrebasse
    Create the whole string first, then truncate it :
    return string.sub(HP(unit).."/"..MaxHP(unit),1,8)

    (untested)


    Wicked! That does the trick. Thanks heapz =)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Quote from Kerecha
    Woulnt it work better to use a version of "short" or "Very short" ?

    ie showing 99999/99999 as 99,99k or 99.9k


    I'm really a bit of a perfectionist and I'm trying to recreate my previous UI as closely as possible. I'm also trying to get my head around LUA a bit better. Dog Tags was much easier but was more resource intensive compared to LUA texts.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on LuaTexts Official Thread
    Hey there,

    I am attempting to create a custom LUA text. I have switched over from PB3 to PB4 and used to use a Trunc syntax in Dog Tags for Health.

    What I used to have was of the format:

    HP / MaxHP
    999999/999999

    with Trunc set to eg: 8 so that PB would return a maximum of 8 digits:

    99999/999..

    This worked great because as the mob got low on HP, MaxHP would fill out the other digits.

    In PB4 I have come up with the following Lua Text:

    local s = Status(unit)
    if s then
    return s
    end
    return "%s/%s",string.sub(HP(unit),1,6),string.sub(MaxHP(unit),1,6)

    but because HP and Max(HP) are two separate variables I am having to fix the size of each variable. As a result, as HP changes, MaxHP stays fixed at 6 when there is ample room to display more.

    Anyone know how I can do this with LUA Texts? Is there any way to treat HP+MaxHP as one string of text and apply the string.sub to the whole thing?

    Thanks very much in advance.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull 3 Pet Portrait glitch
    I've solved the issue.

    Seems that the UNIT_HAPPINESS event listener in the Pitbull.lua was the issue. I guess it's redundant code anyway since Happiness.lua takes care of this now anyway. I just edited out the offending lines in the Pitbull.lua and all is sweet now.

    Cheers.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Pitbull 3 Pet Portrait glitch
    Hey there,

    I've been having an issue whereby my pet's 3D portrait "glitches" mostly in combat. Every 5 seconds OOC it will "reset" and then when in combat "resets" rapidly giving a flickering sort of effect as seen here:

    http://www.youtube.com/watch?v=xGSGbpsypmg

    It ONLY happens on the pet unit frame, no other UF is affected, even when ToT is my pet's UF.

    I have disables all modules (by dragging them out of the addons folder" with the exception of the /Pitbull and /Portrait modules to eliminate something else causing the issue but it has made no difference. I'm convinced it's something in the Pitbull.lua or Portrait.lua but am not sure what to look for. Any ideas or anyone able to point me in the right direction?

    Thanks in advance!
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Elynna »

    When im on my warrior and i target someone with a buff i get:

    http://img165.imageshack.us/img165/3404/wowscrnshot072408151545ro6.jpg

    When im attacking or target someone with a debuff i get:

    http://img182.imageshack.us/img182/5096/wowscrnshot072408151618fh4.jpg

    I have multiple toons that use the same config settings and i only get these errors on my warrior.. Can anyone help fix them? >.>


    If you haven't updated your PitBull since the last patch i would suggest you do that first. There were some changes made to some aura IDs which might be causing this.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull has epilepsy?
    Quote from Sorr »

    Sometimes, even when the actual unit frame isn't selected; random buffs / debuffs... something will occasionally pop up for a split second.

    It is highly obnoxious. Anybody know what my problem could be?


    It's not your problem, the issue is a long running problem with the way auras are attached to unit frames. Ellipsis confirmed this way back here:

    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=8435.1700

    Reply #: 1704

    It's a known issue, with no ETR.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    Quote from ckknight »

    Seeing as you mentioned your testing on Monday, I assume it was before the changes I made. That's why I asked you to update those addons and libraries before testing again. If you could test with those, that'd be useful.


    Hey Ck,

    Since updating to the latest (r77449), the issue with auras not updating on party frames seems to have been fixed, although I have noticed that occasionally random UFs will show incorrect power/health bar colouring. For example a hunter will have a rogue coloured power bar, or another character might show a blue health bar instead of the global green colour I have set (class coloured health bars is turned off for all UFs). Doesn't happen often, but every now and then. Also, just wondering if you and/or Ellipsis have been able to make any progress on the following issue, thanks again for the time you have put in to this mod!

    Quote from Fengor1 »

    Hey Ellipsis,

    Currently running PitBull 67004, but also noticing this in 65512 (in fact been noticing it back since about 62699). As per the picture included, sometimes aura buff/debuffs will appear momentarily on the wrong frame before switching to their correct positions. This happens so fast that that you have to be really quick to see it happen; in fact the attached pic is a frame from a movie that I captured in game. The very next frame shows the buff in it's correct position. This happens when solo or in party/raid, and I am using split config option to separate buffs/debuffs. Any ideas?





    Quote from Ellipsis »

    I am aware of this issue, and not exactly sure why it happens or how I can fix it properly. Since it is a rather minor issue (the flicker is annoying, but it fixes itself quickly), other bugs have been taking priority. I do want to take another look at the Aura layout code soon, though, and hopefully fix this along with a few other small bugs.

    It's these darn 24-hour days, they're just not long enough... WTB [Time Machine], paying well, PST!

    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Vey »

    TAB switching while in combat, leaves previous target portrait/name upon it's death, very annoying while tanking ^.-


    I've noticed this as well, it's an easily reproducible bug.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from lite »

    Is there a way to make my debuff icons on targets have timers that use numbers instead of the grey shadow thing that goes around them?
    I had it on nurfed frames but pitbull doesnt seem to :(



    PitBull-> Global Settings -> Auras -> Cooldown text

    Make sure you have the "Toggle" option ticked.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Ellipsis »

    I am aware of this issue, and not exactly sure why it happens or how I can fix it properly. Since it is a rather minor issue (the flicker is annoying, but it fixes itself quickly), other bugs have been taking priority. I do want to take another look at the Aura layout code soon, though, and hopefully fix this along with a few other small bugs.

    It's these darn 24-hour days, they're just not long enough... WTB [Time Machine], paying well, PST!


    Excellent! Thanks for the feedback and your consideration, as always Ellipsis.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Hey Ellipsis,

    Currently running PitBull 67004, but also noticing this in 65512 (in fact been noticing it back since about 62699). As per the picture included, sometimes aura buff/debuffs will appear momentarily on the wrong frame before switching to their correct positions. This happens so fast that that you have to be really quick to see it happen; in fact the attached pic is a frame from a movie that I captured in game. The very next frame shows the buff in it's correct position. This happens when solo or in party/raid, and I am using split config option to separate buffs/debuffs. Any ideas?




    P.S. Thanx for:

    r67041 | ellipsis | 2008-03-30 05:15:11 -0400 (Sun, 30 Mar 2008) | 1 line
    Changed paths:
    M /trunk/PitBull/PitBull.lua

    PitBull: PLAYER_PET_CHANGED -> UNIT_PET. The old event doesn't get fired anymore, causing the pet frame to be glitchy and unresponsive. It should behave much better now.

    I'll test this when I get a chance and give feedback.

    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.