• 0

    posted a message on Pibul (or DogTag) not showing MobHealth values
    exactly same problem here
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Dorje Healing Bars error
    try visual heal. in ui.worldetc u can find, i like better than dorjes
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    About the DogTag i check the wiki library documentation, and i add [percenthp:percent] to the target unit

    i see the 100/100 % on friendly targets but when combat start the % vanish i just saw the 5345/7000 no % :(

    if any can help or maybe im using wrong TAG

    btw im using mobhealt3.


    ty in advance
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Phanx »

    in any Tempest Keep instance, when you die and release, you're alive at the graveyard down below, but both agUF and PitBull still show me as dead until my health changes (either from combat, or getting a stamina buff, or switching gear).


    Same here.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on moveFrames
    Just tested, and i can say the best move frame addon, remember anything where i moved etc..

    great job.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Moonragond »

    Why doesn't PitBull work with Mobinfo? That's the only thing that's keeping me from using it at this point. I really like how far it's come so far.


    :( same here, plz suuport MobHealt3 or Mobinfo
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    gogusrl, Catharr, etc who u make GRID wide? i can see the full name in ur layout.

    ty in advance
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Units resets to defaults - recent change
    Again ty for the update, to these great Unit frames.

    I got a question, i resolve many time ago, but now with the reset bring back.
    When i target any MOB the target frame looks normal but when i do my first shoot, curse, etc. the target frame turns withe like bleached. i was playing a few hrs ago with all options i cant remove the bleached :(

    any advice ty in advance and srry for my english
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on MageFu
    any possible update? or some addon doing similar?

    ty in advance
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Visor2 GUI? /beg /plead /grovel
    Quote from Azmodan »

    posting in this thread...since i can;t find an official one..


    Visor2 sometimes does not properly move the frames it;s set to move on relog.
    i moved the top World PvP scoreboard but sometimes after a disconect, when i get back the frames are back to the original position. a /reload ui fixes this

    i;ll try to get a more repetable bug situation

    (is someone actually developing/fixing Visor or it;s a dead addon? )


    I got same issue, i just use visor to move the world pvp, but every time i log on game the world pvp is on the default spot at middle i have to grab and move again.. dont know why dont save the position =( or maybe im missing som command.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PvP Arena flags gone :/ any ideas?
    Quote from uaxli »

    You know, that couple of flags, red and blue, at the middle top of the screen while playing at battleground.


    BTW i wanna move those pair of flags on outdoor pvp or inside BG, or use a addon to get rid of them and show me the information hided, docked, etc.

    any know some addon arround for that?

    ty in advanced.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework
    Great work! It's appreciated.

    i update to prat 2.0, no problems, but...

    i cant find the option to activate the scroll down button =(, i have to use my mouse wheel.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SSWatch
    ty nickk:

    lets test, i was using before warlockmsg was a very simple addon http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=1016 just type /css and send in raid chat who have SS. and when u cast a SS was pretty and simple. but dont works since 1.10 patch =(

    ur addon looks very simmilar ty again and i go to test 2nite
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Quote from Chris2k »

    Same error !
    Here is a screen :)


    Same error on a text link.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Sprocket
    Quote from justme »

    deletet the savedvariables now evrey thing works....


    i go to try that, cause i just update a few ACE2 addons and pum sprocket crash :(



    it works.. delted the variables on the WTF folder :)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.