• 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    I updated with wowaceupdater last night but still having lag issues even i dont use pitbull. It more like when i enter combat or a hughe stream of info is coming to my addons that my screen shokes (hickup/freeze)its more anyoning then not playable and its mostly when i'm in group i have this. What i also see is when all group(raid sunwell, mhj or bt) enter combat its worser. Afther the start of the combat, and still in combat all goes well and at the end of combat when mobs start dying i get other shoke (freeze/hickup). I have no clue where to look or how to start fixing it. Any suggestions?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    Quote from Kerecha »

    You have for some reason changed from "embeded" (all libs inside each addonfolder)to "disembeded" (Each lib in its own folder in the main stucture), There should be settings for this in the downloader.

    From what i have heard Grid has also been effected by this.


    I have looked around in the wowace updater but didnt find a solution to switch of that "disembeded"
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    i switched to xperl but it seems that i got it there as well the issues with join/leave/change group raid issues. And as well in xperl as in pitbull i turned of the raid configuration and use grid as raid. Maybe it is grid that is buggie? I have no clue, i just giving the problems what i encounter. I have no idea about libs and so on. What i aslo found strange is that 2 weeks ago the wowaceupdater started to put libs in my addons folder. First you only got grid (example)and then to let it work wowaceupdater put a lot of those libs in my addons folder. Is that normal?

    ps:sorry for bad english and keep up the good work you put in the addons
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    problem of lag from people who joined raid/leave or moved to other groups is gone. But when raid is pulling pack of mobs i got a 1 sec freeze screen. Dont know if it had to do with pitbull or not.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    @Oakayam
    I like your ui.

    I started to make the nice ui with pitbull with your explanation but i dont manage to get it right.

    Can id download the ui somewhere?
    Also i'm interested in the hole package of your UI not just the frames. :)






    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.