• 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Ellipsis »

    Ah, I see the problem - it's not overriding the custom health bar background color setting. I'll get that fixed up ASAP.

    Edit: fixed in r62795. :)


    Thanks a lot :D
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Hey there,

    Sorry it's again me with my aggro problem. I took a screeny so i can show you what i meant. On the screenshot you can see below you can see the difference between Player UI and Target's Target UI.
    The last got the background red as well when there's aggro when the player only get the HP bar.

    Before all was working like the Target's Target which was allowing me to anticipate the aggro since i'm with the reverse HP.
    Not sure what you could do to help if you think it's working as intended, just wanted to show you how it was working now.

    Also something i did notice as well is that the aggro indicator seems slower than before.

    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Ellipsis »

    I'm not sure what your issue is exactly, since the functionality of the PitBull_Banzai module hasn't changed in _months_. It's always displayed aggro by turning the health bars red. You can also configure the aggro color (if red doesn't work with your setup) by going to the main PitBull options -> Global Settings -> Colors.


    Well before i had that "bug" the background of the unit was turning red as well and not only the health bar. Since i'm using reverse HP bar if the unit doesn't have any damage yet i don't see the aggro if you follow me.

    But before i had that problem it was working ok and the UI of the party/raid member was turning red when it was getting aggroed.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    hi,

    Since now 2 weeks i have a problem with the aggro "warning". Normally the UI of the party/raid member (as well as mine "player") turn red. However now only the Heath bar goes red. That is a problem since i use the reverse method.

    It doesn't "bug" for the Target and Target's Target however. I already tryed and look in the config screen, unchecked and rechecked the box for it but it doesn't change anything. I also notice that the Health Bar turns red slower than before when someone got the aggro.

    Not sure what causing this, and i had this for 2 weeks (more than 10 days for sure).
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from guido »

    i posted a update to the Pet Unitframe and clique problem at the thread
    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=9148.0
    and i hope developers can have a short look at this bug.

    Thanks in advance


    I really hope something will be done for that bug.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull pet frames and CLIQUE
    I confirm the bug also. Since the update i've done after patch 2.3 i can't use Clique on pet bar anymore.

    To heal the pet i must target it and then use the target bar to heal.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.