• 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Is there some way I could have health bars displayed as a deficit in Aloft?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from jimmyshi »

    Is there any way of making PitBull play nice with Visor2 again? At some point something was changed, and now PitBull frames don't obey Visor settings. They'll move when setting them up, but a reloadui or re-log will reset them to where they were positioned with the mouse.


    From several pages back. Has anyone else ran into this problem? Surely I'm not the only one using Visor to position PitBull frames. This not working really sucks since it's the only tool I have to position frames exactly.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Is there any way of making PitBull play nice with Visor2 again? At some point something was changed, and now PitBull frames don't obey Visor settings. They'll move when setting them up, but a reloadui or re-log will reset them to where they were positioned with the mouse.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Fontshadow in WoW
    From what I saw (I'm no coder) in the modified addon files, it's being done on an addon-by-addon basis with no global controls. Surely such controls could be made?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Fontshadow in WoW
    I'm positive it can be done - just look at this preview of the next incarnation of the SPARTAN compilation. I've asked the author about it but haven't heard back yet.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from rdji »




    What are the fonts you used? They look great.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Here's another call for a gloss-less Vol. In the meanwhile, I saw someone using Vol without gloss in a screenshot on the WoWAce forums but can't for the life of me find the instructions - any ideas on how to do it?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Hey, I'm using macros like this to move my bars around:


    /script BT3Bar1:ClearAllPoints()
    /script BT3Bar1:SetPoint("BOTTOM", UIParent, "BOTTOM", 0, -5)

    (it's made by someone else)

    However, whenever the UI is reloaded (relog, basically), the bars revert to what they were last hand-dragged to. What command could I use to make them stick?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from PProvost »

    Quote from jimmyshi »

    This is a great tool, but for some reason it has recently stopped checking for anything past Prat. No errors, everything before gets checked just fine. It just says "Update complete!". Could this have to do with Prat having modules whose folders are named "Prat_Modulenamehere"?


    I'm not sure what is causing this, but since Prat no longer has the other modules (look on files) you can delete them and it should let WAU keep going.


    Funnily enough I probably would've noticed this change if I didn't use WinAceUpdater. Thanks for the heads up :P
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    This is a great tool, but for some reason it has recently stopped checking for anything past Prat. No errors, everything before gets checked just fine. It just says "Update complete!". Could this have to do with Prat having modules whose folders are named "Prat_Modulenamehere"?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Squeenix - Some people enjoy putting square things in round holes
    I got the latest version I could (Squeenix-11414) and every time I ride a gryphon the map goes black and stays that way until I do a reloadui.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Quote from Moon »

    Quote from jimmyshi »

    Are the unit frames just not showing up anymore? I'm using the latest off the SVN. It used to be that they didn't show up on first logon, but appeared after logging out and relogging. Now they just won't appear. I think I might be doing something wrong, since I seem to have to relog for the main tank frames in oRA.


    installed the lastet svn as of yesterday, works fine, but i play in 1600 and they were really small and hidden under my FuBar. have you testet scaling them? "/aguf config" brings up the menu


    I've had them set up like I want them for a few days now, and one day they just up and disappeared! Is conflicting mods somehow a problem, does that happen with Ace?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    Are the unit frames just not showing up anymore? I'm using the latest off the SVN. It used to be that they didn't show up on first logon, but appeared after logging out and relogging. Now they just won't appear. I think I might be doing something wrong, since I seem to have to relog for the main tank frames in oRA.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames (Release 7/19/2006) alpha version
    I'm also getting the "no frames show up, menus work fine" thing. I saw it posted on the last page, is there an obvious answer I'm missing?
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.