• 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    Quote from PProvost »

    Quote from kramer »

    I'm totally at a loss on what to try next. I don't see how anything that is stored server side could affect the addon but after wrestling with this for hours now I really can't figure it out. Any help would be appreciated.

    Thanks

    Kramer


    You could try deleting (make a backup first) the bad account's SavedVariables directory. Might be something bad in there somewhere.


    Earlier tonight I deleted the WTF directory completely and just started from scratch. I didn't mind reconfiguring things, but that didn't help matters.

    I had been running CharcoalUI and Discord Action Bars put your buttons all over the place in comparison to the blizzard action bars. After I posted earlier I remembered that with the old addon RangeHelp you had to have wingclip on the melee bar in order for it to detect melee range correctly. So with that in mind I removed all the skills from all the buttons. I even loaded Charcoal UI again to empty all of the odd action bars that it uses. I then loaded up with an empty WTF directory and added ranged skills to the page 1 and melee skills to page 2 and told hunterbars to use page 2. It still didn't work. Then for some reason I decided to do a /console reloadui and bingo that fixed it. Don't know what exactly it was in that sequence of things that did it but ultimately it is working beautifully.

    Maybe this information will help someone else someday. Thanks for all the great mods!

    Kramer
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender2, ActionBar AddOn for Blizzards default buttons
    I have HunterBars and it seems like there is something stored server side on a character that is preventing HunterBars from working. I have two accounts and it works with a hunter on account A but not with a hunter on account B. I have tried it on two different machines and removed the WTF on both machines and still no change.

    It was working right after I copied it into my AddOns directory but I changed the page to page 2, because I couldn't see how to get to page 7 to add my skills, and it hasn't worked since.

    I'm totally at a loss on what to try next. I don't see how anything that is stored server side could affect the addon but after wrestling with this for hours now I really can't figure it out. Any help would be appreciated.

    Thanks

    Kramer
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.