• 0

    posted a message on Lags with cartographer
    Greetings.

    Every 15 seconds there is a lag when there is more than one person in the guild.
    If alone, no lag.
    If no cartographer, no lag.
    Guild Position is always disabled.
    Cartographer-r62820.

    Any clues how to solve this ?

    Best Regards.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Mailinfo error since new patch 2.3
    Greetings.
    It seems you are mistaken the words written
    or the request was wrongly exposed.
    No worries, it happens everytime...hehe
    Even some wars began as this.

    As an author yourself,
    it is strange that you would accept constant 'whinings',
    or fix that code faster,
    or what a shame this addon is just *****, full of errors,
    or pity you, fix those addons of yours before the update, it is an order...


    Neither it was compulsory asked to resolve this uncompatible code in MailInfo,
    neither it was a harsh suggestion requesting a clue on how perhaps it could be fixed.

    Anyway, some will never accept to be 'words kicked' to fix a code they benevolently wrote.
    So if there is a clue on how to reslove this, great.
    There is none ? Why care then.

    By the way a bug is far more aproaching perfection than a human...*smile*
    Just a point of view. (:
    Regards.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Mailinfo error since new patch 2.3
    Quote from Xinhuan »

    Update that addon. If the author didn't update it, bug him to do it.



    Greetings.

    The addon is not updated since 'MailInfo-r30541', else can't find it.
    How come to 'bug' an author for an update ?
    Annoying people who do it for a community and not for profit, is kind hypocrite.
    Perhaps someone already find out how to get this fix with a little line code, patience then...
    Regards.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Mailinfo error since new patch 2.3
    Greetings,
    Any clues to get this resolved ?

    "..\\MailInfo\\MailInfo.lua:180: AceHook-2.1: Attempt to hook a non-existant function \"SendMailPackageButton_OnClick\""

    Even if doesn't stall the addon, it is just annoying....
    Best Regards.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.