• 0

    posted a message on Only 1 style of bars available on all chars except one?
    yay! works :)

    thank you for help, even though i'm not sure, how come did the one i wanted worked on paladin, and not on any other toon?

    thank you again,

    -gregor
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Only 1 style of bars available on all chars except one?
    Hi,

    this is a simple question i have; i hope i'll wright it down correctly:

    I have my main, paladin lvl70, i've created my interface to be as simple as possible, using pitbull, aloft and others to change interface. Now, the problem is, that i have many styles i can use when changing the design of the bars (Minimalistic, Blizzard, Waves,.. you know.. ace2 default or whatever default they are).

    Now, the problem is, that i have this possible options to pick up only on paladin, every other character, all i've got to pick is: Minimalistic and Blizzards default, but i would like to use some other.

    What did i do that other chars don't see these others designs at all? It's just 2 of them :S

    i hope you've understood what i asked:$

    sincerely,

    Gregor
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    Please, please and another PlEASE... can someone tell me the code on how to produce this RAID FRAMES:

    http://farm3.static.flickr.com/2226/2259241888_3390c57e5c_o.jpg

    Love them!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on CooldownTimers2 - Official Thread
    is there an active alternative to this addon? i would love to enable/disable GroupCooldowns and ItemCooldowns since i would like to use only:

    Spell Cooldowns and flashy icon that appears when spell is available.

    any ideas? ty!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    hiya Kirk and thank you for info! works as expected ^^

    one question though; would it be possible to see this as an option in the next version of cf? (enable/disable)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClearFont and ClearFont2 - Official thread
    Quote from JimboJones »

    I would really, really like to disable the new feature of the font applying to wow damage/name plates.

    Please give us a toggle, or instructions how to disable those.

    Thanks :)


    same here! don't like the current font at all :$

    ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    [FractionalMP] does not work with latest version; i think that's a DogTag problem, since it doesn't work with PitBull either!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    upgraded to latest version yesterday. doesn't show their power/mana status which worked in prev. version:

    Left:
    [~HasNoMP ? Text([TypePower]:)]

    Right:
    [~HasNoMP ? Text([FractionalMP:Short] [PercentMP:Percent:Paren])]

    ---

    all i get, is:

    ":" (without quotes)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Yata (not an official thread)
    i've found a bug:

    When learning new spells, i get this error (+Yata dissapears):

    Interface\Addons\Yata\TotemData.lua:32: attempt to index field 'TotemsOrder' (a nil value)

    I reordered totems, if that would help. Any clue how to quickfix (i really like this addy!)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    hi. i found a problem aka. a glitch/interfering with CowTip and Bongos2 (i know it is bongos2 because i disabled all addons and left only cowtip and bongos2 running; when bongos2 was disabled, the problem was gone.

    anyways, i wanted to use "Frame Anchor" setting in CowTip to cursor>top right. Actually, if i set it to ANY "Cursor,X" the problem appears, but it doesn't appear and works okay if used with "Screen,X".

    Frame Anchor is flashing from the setting i use, to the default, bottom, right positioned. so it's flashing between those two every 0,1seconds or even faster. Of course, i cannot use it like that ://

    TinyTip however, didn't have that kind of problem. Any help on what to do would be appreciated.

    Thank you!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Hi there,...

    as you maybe noticed, XLootGroup still hasn't been updated since 2.2 patch, that's why i decided to uninstall it and just live with default (group) loot window. But, as this addon doesn't get updated and screwes (sorry to say that, but it's true) the default group loot window, i was wonder how to get default group loot window back? since i uninstalled xlootgroup, it doesn't show anymore and i am "passing" everything...

    i checked:

    Lua files and layout-cache.txt in "World of Warcraft\WTF\Account\YourAccountName\YourServer\YourCharacterName" directories, but the XLoot (nor XLootGroup) is nowhere to be found.

    please help me out, i don't even want to go to instance since i would just pass everything :S

    thank you for your help!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames profile problem
    hi. i don't know what i did, but, when i created new char, i also wanted to have its own unitframe profile. so, i switched from "default" profile to "mychar on myrealm". so everytime i do that, i get error:

    \Interface\AddOns\ag_unitframes\ag_unitframes.lua: 137: Failed attempt to index field '?' (a nil value).

    what did i do? i just wanted to customize a profile. (even if i do copy from "default" it shows the same error).

    please help me out here!

    ty
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.