• 0

    posted a message on BigWigs
    Quote from Ammo
    you can easily have that as an external module after the Ace3 conv.

    For now there are no plans for that in the core.

    -Ammo


    Shouldn't a mob hp module be part of the core? When you have bosses that have to all die at once such as adds for freya, or the 2 jormoungers for heroic Northrend Beasts then shouldn't that be something important to be included as part of the core.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia
    Hmm how are multi-people vehicles treated with respect to unitIDs. Do they show up as pets for all who are inside them?


    I'm not sure, didn't someone say they sent you a log?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia
    What exactly are the symptoms with vehicles? They don't show at all? They only show if unmerged? They don't show randomly?

    Code is there to handle vehicles (implicitly through pet detection), so I wonder why it may not be working as intended.


    Single person vehicles seem to be fine such as when you use the mounts in the new 5 man dungeon. Multi person mounts such as on Flame Leviathan a lot of the time doesn't record all the vehicles. Though I'm not even sure if the different parts of the vehicles, e.g the siege engine and the turret position on the siege engine are even able to be linked as coming from the same vehicle.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Title dropdown font
    Quote from Nandini
    From looking at Interface\FrameXML\PaperDollFrame.xml, it would appear the font style used by the title dropdown might be:
    GameFontHighlightSmallLeft


    Yeah that's what I thought, but it doesn't seem to change, it's like that drop down can't be changed by addons.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Title dropdown font
    Does anyone know the name of the fontstring used for the title dropdown list?



    I use a mod that replaces all the fonts in FrameXML/Fonts.xml but it still doesn't get changed. Though putting a Fonts folder in my WoW folder and renaming the font I use to be the same as the WoW fonts works to change it, but I prefer using an addon because it gives me the ability to change font sizes and such.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    What framerates are you getting, and what is it dropping to? Because I'm guessing you're vsynced or capping it, because I just disabled all addons except ratingbuster and then inspected someone in IF and had the same frame drop, went from 100 fps to 36 fps.

    Actually even vsynced to 60 fps it still drops to 36 fps, it's either only affecting my system or your fps is too low for the OnUpdates to cause much of an issue.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    The framerate drop is much higher if you're starting at a higher fps.

    This was after an item had just dropped in a heroic:

    http://img517.imageshack.us/img517/6309/beforeo.png

    This is after I moused over the item to see the tooltip:

    http://img22.imageshack.us/img22/7424/aftern.png

    If you have Vsync enabled to cap the framerate you won't notice it much at all, in places like Dalaran where I'm only getting around 45-50 fps it only drops to around 35 when mousing over items, e.g when I'm inspecting someone so it's harder to notice the drop.

    Disabling stat summaries fixes the issue, I'm not quite sure how stat summaries is different to converting the ratings to percentages but it's the only thing causing the slow downs.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Quote from Phanx
    If you're really seeing your framerate drop by 50% when you view an item tooltip, I'd say you have much bigger problems than anything RatingBuster is doing. I'm running about 125 addons on mediocre hardware (2.4 GHz single-core processor, 2 GB of RAM) and have no perceptible framerate loss when viewing item tooltips.


    It's definitely RatingBuster, I can mouse over an item have the framerate drop, then disable the stat summaries and mouseover the same item and not have it drop, like I said the better the system you're running WoW on the worse the problem, when you're getting over 100 fps, that means OnUpdate is running over 100 times per second, on a lower system getting lower fps this isn't happening.

    Also the fact it isn't occurring for bag and action bar buttons which are apparently throttled for OnUpdate also proves it isn't anything odd going on with my system or other addons.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleAuraFilter Tainting
    This addon appears to be tainting the TargetofTargetFrame, I noticed it when mounting/dismounting when doing the Occulus, this ended up eventually tainting a lot of other frames, causing the artwork that appears around the actionbars when you mount a drake to not disappear when I died. I'm wondering if anyone can see anything in the code that could be causing this?

    The taint I'm getting is:

    8/15 23:42:39.546  An action was blocked in combat because of taint from SimpleAuraFilter - TargetofTargetFrame:Show()
    8/15 23:42:39.546      Interface\FrameXML\TargetFrame.lua:632 TargetofTarget_Update()
    8/15 23:42:39.546      Interface\FrameXML\TargetFrame.lua:229 TargetFrame_OnUpdate()
    8/15 23:42:39.546      TargetFrame:OnUpdate()
    The addon can be found http://www.wowace.com/addons/simpleaurafilter/

    Thanks
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Quote from Xinhuan
    Not possible. RatingBuster already caches the tooltips, so all its doing on every OnUpdate is modifying the lines of the refreshed tooltip (Blizzard calls GameTooltip:SetBlah() every OnUpdate) that needs to be modified from a cache.

    To solve the problem, Blizzard has to introduce a throttle into their OnUpdate code. They have already done this for bag buttons and action bar buttons since a year or two ago, but they did not update anything else, including but not limited to the mailbox buttons, the equipment buttons and the AH buttons.


    I see. I hope Blizzard eventually throttle the rest then. It's quite annoying to mouse over a loot roll box to check out item stats and have my framerate cut in half, worst part about OnUpdate is higher end systems get hit more by the framerate hit due to performing more OnUpdates, though I guess capping my framerate could help.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Does anyone know if it would be possible to code RatingBuster to not drop framerates a lot when mousing over items? It seems to be caused by the onupdate the client does for equipment tooltips.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia

    @Mikari: Hmm I thought that problem was addressed. I'd need to have a flame leviathan combat log to see if there is something weird going on with vehicles there.


    The problem only occurs if you have pets merged with owners, if they are unmerged all the vehicles are shown.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    How about making Recount handle bosses that involve siege vehicles better? It still can't track Flame Leviathan properly, we have people missing who are driving vehicles every week, it seems if the passenger doesn't do damage it doesn't always give them a damage done bar.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on 3.2 Changes
    Quote from Adirelle
    Tristanian, I'm pretty sure that was happening with 3.1.


    Yep this was happening in 3.1 also.

    I have a question unrelated though, does anyone know what fontstring the new title drop down menu is using, it doesn't get changed by my font addon but I don't see a new fontstring added for 3.2.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on BigWigs
    I'm enGB and I checked libbablezone and that seems okay. The toc entry

    ## X-BigWigs-LoadInZone: Trial of the Crusader

    seems correct too so I have no idea why it isn't activating.
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.