• 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    I found an interesting bug. In raid frames, not sure if it's the same with others but, if you enable aura filtering and limit max buffs/debuffs to show and the buff that are yours are higher in the aura list than max limit, they will not show.

    Example:
    Fort, Kings, Int, Mark, Salv, Spirit

    Lets say you are a priest. If you set filtering and bax buffs to 4, you won't see the spirit buff, only one aura for Fort. Increase your max buffs to show and you will see it.

    Makes sense?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Cal »

    I doubt this is a PitBull issue.

    It works without a problem for me and I've seen posts in other topics for other mods where people had problems with the sliders.

    Chances are its an out of date library somewhere.

    Yet another reason I only run disembedded. Only a single copy of any library loads, ever, and I virtually never have any of the problems people post about.

    That alone would make me not care of there are a few extra folders in my Addon Directory, not to mention the other advantages of it.


    What's the best way to do this? How do you make sure you have all the dependancies?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from ckknight »

    I'm not sure of the precise problem


    Is there any type of information or instrumentation we can temporarily use to diagnose the raid problems? What can we do to help?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Moxie »

    Quote from HunterZ »

    Quote from Moxie »

    Frame update problem. The past few nights while using Pitbull in a 25 man raid I've had problems with the frames getting out of sync. It usually happens out of combat when the raid leader changes someone's group position in the raid. What happens is the class colors for the person are correct and when I click on the person, they are targeted properly but thier name is incorrect. It's someone else's name in the raid. Resorting the raid grouping layout seems to fix it but it will happen again in a few mins.

    Sorry for the bad description but I've been trying to get more data on it the last few raids but it's getting pretty frustrating.

    Any ideas?

    Yeah, raid frames are still unusable. I've been using PerfectRaid instead, but checked Pitbull's again last night and was disappointed.


    Good, glad it's not just me. So what can we do to gather more info on these types of problems? Raid frames are the last thing keeping me on other frame addons before switching to Pitbull full time.



    Pitbull is still unusable in a raid as of build 34737. Any work being done on this?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from HunterZ »

    Quote from Moxie »

    Frame update problem. The past few nights while using Pitbull in a 25 man raid I've had problems with the frames getting out of sync. It usually happens out of combat when the raid leader changes someone's group position in the raid. What happens is the class colors for the person are correct and when I click on the person, they are targeted properly but thier name is incorrect. It's someone else's name in the raid. Resorting the raid grouping layout seems to fix it but it will happen again in a few mins.

    Sorry for the bad description but I've been trying to get more data on it the last few raids but it's getting pretty frustrating.

    Any ideas?

    Yeah, raid frames are still unusable. I've been using PerfectRaid instead, but checked Pitbull's again last night and was disappointed.


    Good, glad it's not just me. So what can we do to gather more info on these types of problems? Raid frames are the last thing keeping me on other frame addons before switching to Pitbull full time.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Frame update problem. The past few nights while using Pitbull in a 25 man raid I've had problems with the frames getting out of sync. It usually happens out of combat when the raid leader changes someone's group position in the raid. What happens is the class colors for the person are correct and when I click on the person, they are targeted properly but thier name is incorrect. It's someone else's name in the raid. Resorting the raid grouping layout seems to fix it but it will happen again in a few mins.

    Sorry for the bad description but I've been trying to get more data on it the last few raids but it's getting pretty frustrating.

    Any ideas?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    I'm having the same problem. Some updates are re-downloading every time even though I have the latest version and all other addons are saying "Has no public versions"
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Skyboat »

    Any chance Raid Grouping could be implemented?


    I'm also looking for an answer to this. It would be nice to have raid frames grouped by group and class and the ability to drag them around together.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    I read the thread but I didn't see this brought up yet. Maybe I'm just missing it. Is there a way to group raid units rather than moving them independantly? Such as by group or class?

    Looks great so far but I'll add to already suggested improvements:
    - Ability to change bar colors ++
    - Ability to resize aura icons ++
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.