• 0

    posted a message on Module confusion
    Quote from Seerah »

    You never asked him which version of Cart he was trying to run... /shrug


    The one from files.wowace.com, but not the cartographer1 thing, the regular cartographer.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    ArcHUD was the only thing I disabled.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    ArcHUD.

    Of all things, it was ArcHUD.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    Okay, so, not only did my game load up 1700x times faster, but ...

    fuck. It worked.

    So now ... I need to figure out why in the bloody hell *MY* addons are borking it.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    When you said to "install" that file, all you wanted em to do was simply unzip it into my /AddOns, correct?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    I downloaded and unzipped to my /AddOns folder.

    Upon load:



    Error: Library "Tourist-2.0" not found.
    AddOn: Cartographer_Routes
    File: Core.lua
    Line: 61
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: Library "Tourist-2.0" not found.
    AddOn: Cartographer_Routes
    File: TSP.lua
    Line: 86
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: Must call `SetDatabase' before ADDON_LOADED for Cartographer_Routes
    File: ...ns\Cartographer\libs\LibRockDB-1.0\LibRockDB-1.0.lua
    Line: 701
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: Bad argument #3 to `NewModule'. "AceConsole-2.0" is an unknown library.
    AddOn: Cartographer_Mining
    File: addon.lua
    Line: 122
    Count: 1
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion

    Error: Library "Tourist-2.0" not found.
    AddOn: Cartographer_Routes
    File: Core.lua
    Line: 61
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: Library "Tourist-2.0" not found.
    AddOn: Cartographer_Routes
    File: TSP.lua
    Line: 86
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: Must call `SetDatabase' before ADDON_LOADED for Cartographer_Routes
    File: ...ns\Cartographer\libs\LibRockDB-1.0\LibRockDB-1.0.lua
    Line: 701
    Count: 1
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    /facepalm

    I've never had a problem like this before, with any mod :(
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    Okay, i downloaded the three zips from files.wowace.com

    All were unzipped to /AddOns

    They show up when I check my addons at the char selection screen (all 3).



    The 2 /prints give "cannot find module "Mining"." and "nil," respectively.


    :(
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    (((And thanks, by the way)))
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    File seems to be corrupt. I'm mildly frustraed at this point. no way to install the application like normal without needing WAU?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    I'm sorry. i'm good with computers. I've installed 700 AddOns.

    ...

    ...

    I can't get this to show.

    What's a WAU?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    Do i place them into /AddOns or /AddOns/Cartographer?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    2) Do Either of these commands work? and if so what do they print

    /print Cartographer:GetModule("Mining").author
    /print Cartographer_Routes.OnEnable


    First prints: "Cannot find module "Mining"
    Second prints: "attempt to index global 'Cartographer_Routes' (a nil value)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Module confusion
    I installed Cartographer.

    I installed _Routes and _Mining.

    I cannot seem to make either of them show on my Cartographer menu.

    I have tried placing them in /AddOns and in /AddOns/Cartographer


    I am sad.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.