• 0

    posted a message on Grid
    Uhhhhh.

    OK, well, I just realized the problem and it's horribly embarassing. Everything works as it should and I apologize for wasting your time. @_@;

    AFK suicide.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from Phanx
    Say that, then, instead of "I'm using the latest file from WoWAce". As a general rule of thumb, unless an addon is brand new and only has one version you could possibly be using, always provide an actual version number. Otherwise, nobody knows what version you're actually using, and just has to guess. :|

    If you are using the last release version, have you tried running just Grid (no plugins)? The "black boxes" sound like an issue that's reported fairly often and is almost always linked to plugins, especially the mana bars one.


    I apologize.

    The problem still occurs without plug-ins.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid
    Quote from Phanx
    This is your problem. If you'd read the changelog before downloading an unstable development version (and that's exactly what versions that appear on the WoWAce project page but not on the Curse download page are) you would know exactly why you're seeing the issues you're seeing. If you're not able and willing to test unstable development code, stick with the release versions that appear on Curse. The last release version works just fine with WoW 3.1


    Except the problem occurs even with the versions on Curse / WoW Interface.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid
    I apologize if this is not the correct thread to post this. I have also posted something similar on wowinterface's Grid section.

    I have a problem with Grid after the 3.1 patch. I have downloaded the most recent version of Grid from wowace's directory. This problem did not occur prior to upgrading to the 3.1 Grid update. I would log in, set everything up, and just do stuff like BGs or raiding. However, upon logging out and logging in, I encountered some graphical errors. My settings remain the same, but I see black boxes where names should be. Screenshots are provided below.

    http://img139.imageshack.us/img139/4462/griderror01.jpg
    - black boxes appear upon joining a BG.

    http://img139.imageshack.us/img139/3530/griderror02.jpg
    - black boxes remain, health deficits are appearing as they should

    http://img222.imageshack.us/img222/7789/griderror03.jpg
    - black boxes remain, death icons and magic / disease debuffs appear as they should

    Please help.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid, some options not showing on one of my chars
    Thanks!
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid, some options not showing on one of my chars
    Hi,

    I have the same problem. I had downloaded the latest version from wowace, logged in, and noticed that I had a lot less status options than with previous versions of Grid. Noticeably, I did not see unit health, health deficit, death warnings, Feign Death warnings, and a lot others.

    Grid: 60987
    WoW: 2.3.3
    - I was not doing anything out of the ordinary.
    - A lot of status options were not appearing.
    - There were no error pop-ups.
    Posted in: Grid & Grid2
  • To post a comment, please or register a new account.