• 0

    posted a message on LibRockConsole-1.0 bug
    Quote from OrionShock »
    Bug or Working as Designed??

    RockFramework =/= Ace2Framework
    Most definitely a bug; big red error window and all. Specifically, the error occurs when the "..." that's passed is a table instead of a tuple, eg:
    foo:AddSlashCommand ('FOO', 'MyFunc', {'/foo', '/bar'})

    RegisterSlashCommand simply doesn't exist and has no reason to be called from within LibRockConsole. It's pretty obvious RegisterSlashCommand simply got renamed to AddSlashCommand somewhere along the way and two instances (lines 588 and 673; occurring from within AddSlashCommand and a precondition, and both simply recursing while unpacking the final parameter) got missed.

    Further evidence of a missed rename is that line 680 has an error message that reports "Bad argument #%d to RegisterSlashCommand" while 14 lines earlier during the same precondition, another error message reports "Bad argument #3 to AddSlashCommand".
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibRockConsole-1.0 bug
    Evidently slash commands are going the way of the dodo, but an error pops up when an array of slash commands is passed into AddSlashCommand instead of doing it one at a time. To fix the problem, every occurrence of "RegisterSlashCommand" (which doesn't exist) in LibRockConsole-1.0.lua needs to be replaced with "AddSlashCommand" (which does).
    Posted in: Libraries
  • To post a comment, please or register a new account.