• 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    I had this issue a while back; restarting my computer ended up doing the trick (I always log out and put it to sleep usually). You could also try deleting your WoW Cache folder and see if that helps.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Talented, a Talent template editor !
    Unless I misunderstand you, I think what you're asking for is covered by choosing a template, and then under the "Mode" menu selecting "Set as Target".

    I see the graphical anomalies as well, I think it's due to switching to/from windowed/fullscreen mode (I see similar things in Auctioneer Advanced probably for the same reason); it's mostly cosmetic.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Learn2Count?
    Lern2Count seems to be miscounting energy-based ablilities (Rogue and Druid cat form). It seems to be counting in reverse: for instance, when shifting to cat form (emptying my energy bar), my abilities will show various positive numbers. As the energy bar fills up, the numbers decrease until they hit 0 when the bar is full.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Quote from sonic »

    any fix coming up?


    I got tired of waiting and now use the following tag:

    [ManaFraction:HideIf(MaxMana == 0):Percent]

    Not as good as a real fix, but it works as I want it to until a real fix comes down the pipe.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    I did a bit of searching but couldn't find this, so apologies if it's already been asked or even implemented. Would it be possible to add a "list circular references" functionality to the altnames module?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Quote from Roartindon »

    Since it only required a few lines of code change in ManaData.lua, I've committed this and it should be working in r57554. There's a little bar flickering problem that I need to look into sometime, but target mana should basically be working now.


    Little bug with the new code: targets that can't have mana show up with an empty bar (good), but the MP value shows up as a large negative number (bad). Other than that it's sweet!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from Midknyte »

    Umm... So this hasn't really been answered yet. Surely this isn't an isolated thing?


    I have bars 1, 2, 3, 4 and 5 on all the time, with bar 1 paging to bars 6-10 depending on circumstances. Bars 1 (and its paged bars), 2 and 3 always have the keybindings show up. 4 and 5 don't have keybindings show up... but that's because I've never set up any for them (I only use them for stuff I don't need to be frenetically clicking in order to survive). So it's working as expected for me. I don't think I've even even touched that setting in the BT3 options. Perhaps there's something else interfering with it on your system?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_TalkFu
    I'm also noticing this error message the first time anyone talks:
    Date: 2007-12-16 23:24:54
    ID: 50
    Error occured in: Global
    Count: ?
    Message: ..\AddOns\FuBar_TalkFu\TalkFu.lua line 104:
    Usage: UnitClass("unit")
    Debug:
    ...terface\AddOns\LibRockEvent-1.0\LibRockEvent-1.0.lua:473:
    ...terface\AddOns\LibRockEvent-1.0\LibRockEvent-1.0.lua:414
    (tail call): ?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on SilverDragon
    It uses map icons, like Cartographer. It comes with a set of default map locations, so it's useful even on a fresh install.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SilverDragon
    Latest update seems to have fixed the errors I was seeing. Thanks! :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Help Needed! Fubar, Fubar2 and Mac's!
    I'm on a Mac and also use normal FuBar rather than FuBar2. No complaints.

    If you want to use an updater though, I suggest JWowUpdater rather than MacAceUpdater since that hasn't been updated for a while. I've found JWU more robust as well (MAU seemed to be very sensitive to the file structure changing). If you have OS X 10.4 or higher you should already have a version of java installed that can run JWU.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on SilverDragon
    I am now experiencing the following error. When I saw this this morning, I logged out, trashed my SilverDragon data from the WTF folder and logged back in (just in case it was corrupt data causing it). I saw the same error again.

    Date: 2007-12-10 13:26:46
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\SilverDragon\Core.lua line 401:
    attempt to index field '?' (a nil value)
    Debug:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:365:
    Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:342

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_TalkFu
    After further testing, I'm also able to make the VoiceChatTalkers unhide by bringing up the game options menu.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_TalkFu
    My apologies if there's already a thread for this, I searched for "talkfu" and came up empty.

    I have TalkFu (v54634.3) set to hide Blizzard's VoiceChatTalkers window (I hate that thing!). This works when I first set it, but the window keeps reappearing after a while. Not sure yet what's making it come back, perhaps area transitions?

    [Edit: after a brief test, I don't think it's area transitions but reloading the UI or zoning between continents that makes it reappear. It also appeared on login, but it goes away if I open the TalkFu options, uncheck the option to hide the window, and then check it again).]
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from HunterZ »

    I'm pretty sure the problem you guys are having is because the built-in Blizzard channels like to come first and in a specific order.


    After thinking about your post for a bit and playing around with stuff, I think what I've found is that the ChannelReordering module doesn't seem to get along with logging out when I'm in the LFG channel (which I am then not in when I log back in). So I set up my channels (including LFG), and then left LFG *before* logging out. I haven't had a problem since then. I even have a custom channel earlier in the list than LFG, but it doesn't seem to break anything as long as I leave LFG before logout. Hopefully it'll keep working (I can live this this as a workaround)... I'll post again if it still seems to break. Could be that this affects any channel that you automatically leave on logout.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.