• 0

    posted a message on Do you think like a programmer?
    168 on my second try :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Do you think like a programmer?
    185 on my first try. Level 10 was a pita.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    Je mehr details wann das passiert desto besser. Tot sein sollte das nicht ausl?sen. Meine Vermutung ist das es mit den Pets zu tun hat, aber sicher kann ich da noch nicht sein.



    Mit den Pets hat es eher nichts zutun. Ich spiele einen Schurken und verschwinde regelmaessig aus meinem eigenen Recount und nur ein Reset aller Daten + reloadui fixen das Problem zuverlaessig. Meine Vermutung geht eher in Richtung fruehzeitiger release zum Friedhof, waehrend der Raid noch kaempft.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Is there a way to change the color of the Level display?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen2
    I am getting threat values far higher than another rogue in my group while doing similar damage. Comparing the values to the damage i have dealt and with the threat behavior pre 2.4 i think there is something pushing my shown threat higher than it should be. Sometimes i don't even pull aggro with 150% tank threat.

    I have already tried resetting my settings by deleting everthing related to Omen in my WTF directory. I am always doing clean instals through the updater.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    Quote from Qanik »

    - Deleting modules is working till i log out. On the next login all previously removed modules (buffs, icons, etc.) are back.
    - Alpha with regenerating and energy (Rogue) is not working. If i have 70% energy the alpha will not change to the asigned value (from 0% to 75% in my case)
    - there is some vertical bar on the left side (standard config) which i can't remove or move. I don't even know what kind of bar this is.

    This is all fixed with the current version.

    However in configuration mode Combo Points are sometimes disappearing. /rl fixes the problem.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UnderHood Official Thread
    - Deleting modules is working till i log out. On the next login all previously removed modules (buffs, icons, etc.) are back.
    - Alpha with regenerating and energy (Rogue) is not working. If i have 70% energy the alpha will not change to the asigned value (from 0% to 75% in my case)
    - there is some vertical bar on the left side (standard config) which i can't remove or move. I don't even know what kind of bar this is.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    After leaving a battleground: http://www.justluck.de/pics/WoWScrnShot_030908_020343.jpg
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Are DogTags too difficult? Help me make it better
    When fiddle around with DogTags it is mostly the edit-UI for the tags which is hindering fast and effective tweaking. Most of the times it is more useful to create or modify the tags outside of the game in a more or less good editor. Although this is not something that the DogTag Lib will fix it is what is making the handling of DogTags frustrating from time to time for me.

    Sorry for offtopic :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Jim's Cooldown Pulse
    /necropush
    I'm giving away cookies to anybody who is willing to maintain this addon :)
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    Quote from Gaffer »

    I was wondering if there was a way ClosetGnome could deal with Unique-Equip gems. In previous patches, it wasn't such an issue since I could just trigger the same set twice and I'd be fine. However, with the most recent patch, when I try to do this, my second piece with the same unique-equip gem in it gets "lost." It gets grayed out in my bag space and I cannot do anything with it (move it in bags, equip it, etc). Eventually, I am able to start using the item again, but it takes some time (at least 2m). This is a slightly bigger issue so I was wondering if there was a way for ClosetGnome to prevent this situation.


    Has anybody found a fix for this behaviour? It is somewhat annoying to change some equipment pieces by hand before using Closetgnome to switch the remaining. /sadpanda
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Violation
    Quote from Helfgrim »

    Apparently Violation is as dead as a dodo. There are lots and lots and lots of issues reported and no answers at all from the author(s). Time to move on I guess, another possible replacement for SW Stats has gone.

    No problems with Violation here. Probably an issue with your addon configuration?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.