• 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Weeeee! I shall retract the "damn you" statement then :P
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    Quote from azzlack »

    Will AceHeal functionality be incorporated in this mod? I think you mentioned something about AceHeal being rewritten.


    The two main functions needed form AceHeal already are: EfficientHeal and emergencyHeal

    search through this thread for how to use them.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    This is what I ge twith your latest svn release:

    AceOO\AceOO-2.0.lua:644: FubarPlugin-2.0: FubarPlugin-2.0 requires Tablet-2.0.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    It's squishy! DAMN you Maia!!! :P
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    Ok so I go and update my mods via the svn, log in and this happened:

    Interface\AddOns\Clique\libs\AceOO\AceOO-2.0.lua:644: FubarPlugin-2.0: FubarPlugin-2.0 requires Tablet-2.0.

    I'm sure it's just a linked download oversight "omg I saw it in your mod so it must be you even though it really is not" sort of thing :P
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    Do you even read your bug reports? :p just kidding :D

    CliqueOptions.lua:159: attempt to index a nil value
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    Error is still there as of 8/9. It saves but it throws the nil value error when setting max rank
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on More topics on mods?
    It's also a place for us end users to test developer's mods for THEM before they are ready for use. If you don't feel comfortable with a mod that may and most likely will break and change dozens of times before release then don't use the svn.

    Many of us are here because we have a lot of respect for these developers and want to see their mods work. Do them a favor and report bugs in the manner and format they ask and don't just go in screaming at them.

    Which reminds me, I need to figure out how to sign up for the bug tracker and not break it ;)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    More things to squash!

    I set up wrath rank 8 in the gui options as a default hostile spell. When selecting max rank it produced an error (as shown in the bug report I just submitted).

    The weird thing is it still took the max rank settings even with the error.

    the weirder thing is the reason I set up wrath is it dissapeared from my settings and I had to set it up again. This could have been a corrupt saved variable?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    posted a little bug on the bug report about pets being called while the hunter is in another zone. This causes the pet to show as ?? which in turn causes the clique error I reported in the bug report. I know this is small and insignificant but better to get it squashed now before this mod gets too popular ;) (oh and it will, you have out done yourself Cladhaire :p)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Squishy\core.lua:691:usage: UnitIsUnit("unit", "otherUnit")

    Every time I click on a unit in squishy this now does this.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Clique 0.2.0-Beta Released
    Interface\Addons\Clique\libs\AceEvent\Aceevent-2.0.lua:605 unexpected symbol near 'then'


    no no no no I can't be without my mods :O

    Seems to have spread to all the mods that pull from Ace 2 this is horrible!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    Problem seemed to happen whe ni used a slash command to turn debugging off then join a raid in av. After that it stopped working and I even had to do a ui reload to remove an error screen. Once i go out of AV I deleted my saved variables and just let squishy spam my chat window until I turned off debugging in the gui.

    If it happens again I'll come back here and flip out properly ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]
    rosterlib: count mismatch: roster:23 members:24 - silent

    what did you do to squishy!?! It's all flavor of broken now
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Squishy 0.10 [2006/08/22]

    It is no longer saving the setting to disable debugging
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.