• 0

    posted a message on Links
    I have the same Shift Click problem on Nickname with Prat..

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Links
    I have this problem with Phanxchat:

    [2008/03/30 00:07:38-3322-x1]: LinksTooltip1:SetHyperlink(): Unknown link type:
    <in C code>: ?
    <in C code>: in function `SetHyperlink'
    Links\Links.lua:516: in function `OpenLink'
    Links\Links.lua:594: in function <Interface\AddOns\Links\Links.lua:568>
    (tail call): ?:
    PhanxChat-20200-r02\PhanxChat.lua:416: in function <Interface\AddOns\PhanxChat\PhanxChat.lua:377>
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `SetItemRef'
    CCopy\Core.lua:53: in function <Interface\AddOns\CCopy\Core.lua:48>
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `SetItemRef'
    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2267: in function <Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2266>:
    <in C code>: in function `ChatFrame_OnHyperlinkShow'
    <string>:"*:OnHyperlinkClick":1: in function <[string "*:OnHyperlinkClick"]:1>
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:


    if I click on a Nickname in chat with "Nick Link" enable in Links.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on What is this from?
    Same problem here, any clue about the source ?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    I have made a total re installation of addon via WAU yesterday in "no embedded mode", WoWequip failed to load because it can't find a instance of ItembonusLib-1.0. Using the Packaged version on files.wowace.com works fine. Any clue ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ItemBonusLib, an Ace2 version of BonusScanner
    At first login or at second when using wowequip:

    [2008/02/08 14:18:54-4-x1]: ItemBonusLib-1.0-60588:766: attempt to index local 'set' (a nil value)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    The new build have this problem:

    [2008/02/06 19:57:42-2716-x1]: Recount-$Revision: 60487 $\Recount.lua:1065: AceEvent-2.0: Cannot register event "ZONE_CHANGED_NEW_AREA" to method "DetectInstanceChange", it does not exist
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):926: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:919>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):263: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):914: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:907>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from cheadstina »

    At loging:
    [2008/02/06 11:43:15-795-x1]: Prat_Modules\modules\UrlCopy.lua:504: '}' expected (to close '{' at line 235) near 'XN'
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:37: in function <Interface\AddOns\Prat_AutoLoD\autolod.lua:35>
    Prat_AutoLoD\autolod.lua:138: in function `Load'
    Prat-2.0 57869.58288\Prat.lua:840: in function <Interface\AddOns\Prat\Prat.lua:830>
    <in C code>: in function `pcall'
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):24: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:23>
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):998: in function `ManualEnable'
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):926: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:919>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):263: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-56171 (Ace2):914: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:907>



    Same thing apllies here...

    "XN--0ZWM56D = true," is not really good in lua :D ( UrlCopy.lua:504 )
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Edited, because I found why I had some problems :D

    Adding a stacked view of item (3 x 20 => 1 x 60) is planned ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs - Hyjal Summit
    Quote from Arrowmaster »

    The person talking to the NPC to start the event needs to have BigWigs for the rest of the raid to get detailed wave info. I think theres some other stuff though so that if you kill the 1st boss and are still in the alliance base you always get the detailed info for the waves on the 2nd boss, and so on but if you disconnect that gets reset.


    Errr... Most of my guild use DBM and I never was the person who talk to Jaina and I was able 3 week ago to have the Rage waves detail.. And I didn't get disconnected in the last Hyjal rush, so I don't understant why I miss the detail now.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs - Hyjal Summit
    Since a week, I've these problems:

    _ No detailed Trashs wave on Rage (Event the module is enabled by passing mouse on Jaina Proudmore).
    _ Trashs List on Aneteron
    _ For the first pull of Kaz'ogal, I have the Wave details.. Wipe on Kaz (disconnection for the win..), no more details for the second pull
    _ The same apply for Azgalor yesterday.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Like Stan says:

    [2008/01/29 00:13:34-2580-x1]: Recount-$Revision: 59620 $\GUI_Detail.lua:1: Cannot find a library instance of "LibGraph-2.0".
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:49: in function `GetLibrary'
    Recount-$Revision: 59620 $\GUI_Detail.lua:1: in main chunk

    ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    Possible ideas:

    *) Enter a new instance (i.e. instance different from the last entered) (prevents deletions when corpse running)
    *) Enter a raid group and haven't been in a raid group for real time X (to prevent DC/rejoin deletions)
    *) Reset at fixed time/day (e.g. every night at 4am, or every
    Tuesday/Wednesday first login (after server reset).


    The Timeline panel of SWstats is just fabulous.. I hope to see it in Recount ^^

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Dock (closed beta testing)
    Quote from Kameril »

    Nothing specific at this moment, I'm working on the major known issues and will hopefully release a new version soon to make sure everything got covered.


    Hello, any ETA for public relase on wowace ? Thanks in advance.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    @Ackis: Thanks for reporting the bug, it's already fixed in the version found on curse.



    Any ETA to see the Preserved version in WowAce repository ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on TourGuide officially beta
    This addon is disabled by default, if I try to enable it, I've:

    [2007/12/23 11:53:13-2130-x1]: TourGuide\TourGuide.lua:3: Cannot find a library with name 'Astrolabe-0.4'
    TourGuide\Dongle.lua:42: in function `DongleStub'
    TourGuide\TourGuide.lua:3: in main chunk
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.