• 0

    posted a message on Addon to filter debuffs?
    Look like "Demon" in wowace repository...
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Quote from fred »

    Please check out this post. http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=12787.0


    I've also posted in this thread.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Since the latest version:

    [2008/04/25 12:42:07-3791-x111]: memory allocation error: block too big:
    <in C code>: in function `GetRegions'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:382: in function `SetFont'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:272: in function `Show'
    ArkInventory-2.27\ArkInventoryTooltip.lua:25: in function <...nterface\AddOns\ArkInventory\ArkInventoryTooltip.lua:9>
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `SetHyperlinkCompareItem'
    Interface\FrameXML\GameTooltip.lua:190: in function `GameTooltip_ShowCompareItem':
    Blizzard_AuctionUI\Blizzard_AuctionUI.lua:1414: in function `AuctionFrameItem_OnEnter'
    <string>:"*:OnUpdate":2: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ERROR: Memory allocation error: Block too big. Count: Infinite
    [2008/04/25 12:22:54-3790-x17]: memory allocation error: block too big:
    <in C code>: in function `GetRegions'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:382: in function `SetFont'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:272: in function `Show'
    ArkInventory-2.27\ArkInventoryTooltip.lua:25: in function <...nterface\AddOns\ArkInventory\ArkInventoryTooltip.lua:9>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <in C code>: in function `SetHyperlinkCompareItem'
    Interface\FrameXML\GameTooltip.lua:193: in function `GameTooltip_ShowCompareItem':
    Blizzard_AuctionUI\Blizzard_AuctionUI.lua:1414: in function `AuctionFrameItem_OnEnter'
    <string>:"*:OnUpdate":2: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>

    [2008/04/25 12:22:54-3790-x16]: memory allocation error: block too big:
    <in C code>: in function `GetRegions'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:382: in function `SetFont'
    CowTip-r68121\Appearance\Appearance.lua:272: in function `Show'
    ArkInventory-2.27\ArkInventoryTooltip.lua:25: in function <...nterface\AddOns\ArkInventory\ArkInventoryTooltip.lua:9>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <in C code>: in function `SetHyperlinkCompareItem'
    Interface\FrameXML\GameTooltip.lua:190: in function `GameTooltip_ShowCompareItem':
    Blizzard_AuctionUI\Blizzard_AuctionUI.lua:1414: in function `AuctionFrameItem_OnEnter'
    <string>:"*:OnUpdate":2: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Latest version when I try to reset Bars:

    [2008/04/21 09:09:00-3715-x1]: AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Style.lua:78: attempt to index field '?' (a nil value)
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Style.lua:168: in function `RefreshStyle'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\AutoBarClassBar.lua:764: in function `RefreshStyle'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Core.lua:902: in function `UpdateStyles'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Core.lua:874: in function `UpdateSpells'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Core.lua:849: in function `UpdateCustomButtons'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Core.lua:827: in function `UpdateCustomBars'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\Core.lua:794: in function `UpdateCategories'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\AutoBarOptions.lua:129: in function `BarsChanged'
    AutoBar-2.04.01.44 beta.70684\AutoBarOptions.lua:1179: in function `func'
    Dewdrop-2.0-56529 (DewdropLib):721: in function <...erface\AddOns\DewdropLib\Dewdrop-2.0\Dewdrop-2.0.lua:660>


    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DrDamage - Official Thread
    Quote from Astaldo »

    nil error involving CalculationResults.AP on line 1418 in Melee.lua

    Apologies for not providing a proper debug-stack, saw it on a friend's pc and he's got no error capturing addon installed.


    I guess:

    [2008/04/11 17:14:09-3533-x11]: DrDamage-1.4.0\Melee.lua:1418: attempt to concatenate field 'AP' (a nil value)
    DrDamage-1.4.0\DrDamage.lua:1027: in function <Interface\AddOns\DrDamage\DrDamage.lua:1002>
    (tail call): ?:
    Bartender3-3.1.2 r68497\Button.lua:418: in function `SetTooltip'
    Bartender3-3.1.2 r68497\Button.lua:80: in function <Interface\AddOns\Bartender3\Button.lua:77>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    Quote from Jerry »

    You removed "Links.lua" from your SavedVariable folder, not removed "Links" addon ?

    I don't understand how that could affect IBL loading... Could you PM me the "Links.lua" file if you still have it around ?


    I don't have it anymore.. BUT, I removed it because in revision 66982 of Links, the player links were removed, but I let it "on" before the upgrade, perhaps, it had a side effect because I couldn't anymore disable it with the WoW interface. But it's out of the scope of the WoWEquip problem, it is (was) Links related problem ^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    Quote from Jerry »

    Indeed. What does :

    /print IsAddOnLoaded("ItemBonusLib-1.0"), LoadAddOn("ItemBonusLib-1.0"), AceLibrary:HasInstance("ItemBonusLib-1.0")


    outputs ?


    Ohhh.. Some MORE weirdness !! I had the Shift Click bug with Links even with the newer version... I logout and remove Links.lua in my saved variables and... Now WoWEquip now works and so the macro output is "nil nil true" with WoWEquip working.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    Quote from Xinhuan »

    Hi Shinja, I can find no errors in either WoWEquip, ItemBonusLib or any of its dependencies. The only suggestion I can think of, is for you to go to the character login screen, and make sure "ItemBonusLib" is enabled on your login screen.

    The only reason why you will get a "Cannot find a library instance of ItemBonusLib-1.0." is because it didn't get loaded, or another error that happened before this one prevented it from being loaded.


    There's no other error, I've only:

    [2008/04/02 11:38:34-3367-x1]: WoWEquip\WoWEquip.lua:226: Cannot find a library instance of ItemBonusLib-1.0.
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:490: in function `AceLibrary'
    WoWEquip\WoWEquip.lua:226: in main chunk


    An screenshoot of my enabled addon:


    It's a very weird "bug"... :/
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Parrot 1.0
    Quote from FangYsondre »

    ya say if it will help i can take a screenshot of what it is doing after the raid

    edit: http://img363.imageshack.us/img363/561/parrotwfssbugeu3.jpg
    the circled is both a windfury and sword spec proc where it is "(Fang) -1[icon]"


    It's for:
    _ Fang gains 1 extra attack from WindFurry
    _ Fang gains 1 extra attack from Sword Spec

    The new (and old) combat log don't tell you amount of damage directly, addon must keep the track of these event and use the next (?!) melee damage as the damage proc.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    Quote from Phanx »

    Is that the only error message you get?

    You need to install the library ItemBonusLib and/or its dependencies Deformat and GratuityLib. (Ace2 is also a dependency but you obviously have it installed.)


    My previous post was incomplete, these 3 libs are installed.

    A screen from my library listing from WAU (it's the nearly the same since 2.4 came out) :


    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from xephonia »

    The bar fadeout option doesn't seem to do anything. I have the option checked, but the bar is visible 100% of the time. Being an alpha release, you may just not have gotten around to coding it yet, but figured I'd mention it anyhow. :)


    Same here, is there a trick ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cellular
    Great addon, using it for now a year, Tab are welcome..

    Some Suggestions:
    _ a smart history removing: select a date (for x week(s) or for (x) months..) and/or a minimal length to delete history... I have PLENTY of /w in BG of people who want to know where my bear mount and/or my stuff come from ... I would like to remove them (less than 10 lines) without using the one by one option (more than 250 logs) and keep some interesting whisp.
    _ don't show edit box when switching Tab.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ZOMGBuffs Official Thread
    Problem with new version:

    [2008/03/31 14:50:23-3347-x1]: ZOMGBuffs-67271\ZOMGBuffs.lua:77: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got boolean)
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):495: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:488>
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):617: in function `InitializeAddon'
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):484: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:461>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):298: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):910: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>
    <in C code>: in function `LoadAddOn'
    ZOMGBuffs-67271\ZOMGBuffs.lua:4848: in function `OnEnableOnce'
    ZOMGBuffs-67271\ZOMGBuffs.lua:4889: in function <Interface\AddOns\ZOMGBuffs\ZOMGBuffs.lua:4876>
    <in C code>: in function `pcall'
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):24: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:23>
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):998: in function `ManualEnable'
    AceAddon-2.0-57245 (Ace2):926: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceAddon-2.0\AceAddon-2.0.lua:919>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):260: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-66043 (Ace2):910: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>

    ---


    PS: i'm a rogue
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoWEquip (Official Thread)
    Using no external mode with WAU:

    [2008/03/31 11:11:47-3339-x1]: WoWEquip\WoWEquip.lua:226: Cannot find a library instance of ItemBonusLib-1.0.
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:490: in function `AceLibrary'
    WoWEquip\WoWEquip.lua:226: in main chunk

    Packaged version have no error O_o
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.