• 0

    posted a message on AuldLangSyne 2.0
    my most recent pull of this has it not finding libfriends again
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Dominos - A main actionbar replacement
    Quote from Buio »

    Because it suits my not-so-common setup 100%. But I used another bar addon before Bongos3 that had the same limit of max 12 buttons/bar. I had to split up the bars a bit then and used 10+5 buttons. Yeah, I'm a minority so don't adjust it after me.


    Same here. The inability to do variable length (12+) bars is a big red flag. Here's hoping you or somebody else get Bongos3 working in Wrath so I don't have to deal with going back to basic wow 12 length, 10 bar interface.

    The ability to have a 15 length bar down the side, a 5 length bar floating in the middle, a one length bar next to my toon, etc was the only reason I even departed the default bar interface to begin with.

    Color me highly disappointed.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from sylvanaar »

    I just ran it, and i'm not seeing that. Do you have bugsack installed? Are there errors in your framexml.log? Are you running embedded or disembedded?


    No errors, newest version STILL resets everything and makes it fairly unusable. It's as if it's ignoring my settings because when I go back to an 21 July version...voila...it's working exactly right again.

    Can't stress this enough. No errors, loses config....AND you cannot reset the config at all, its as if prat is running but not applying any config settings.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    I get no errors. The SVN version ignores all settings essentially and goes back to default WoW chat.

    The Curse version works fine....so the issue is between July 25 and now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer "registered twice" errors
    The reinstall came from wowace....I wiped the addons folder of all cart folders first.

    I'll do it again and see if that solves it
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Cartographer "registered twice" errors
    since 2.4.3 I'm getting 30-40 of these each login. I have no idea what they are. I've backed all my Cartographer mods out and re-installed to try to get rid of it but it still persists.

    Anybody know what is going on with this?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on CoolDownButtons - Offical Thread
    I have yet to get this addon to work at all. It's installed and marked as loaded by nothing I do makes it appear or any configuration appear either.

    Thoughts?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from Nogg »

    Yeah I am getting this also.

    No error messages. US ver


    Same here. Everything has reset.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AuldLangSyne 2.0
    Any chance of getting this working?

    It's doing the same thing it did at 2.4....complaining that LibFriends and LibGuild don't exist and thus not loading.

    Thanks
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    Quote from Jncl »


    Hi sid,

    Try these instructions, they're based upon the fact the no Auctioneer Advanced Addons have been installed into the Addons directory

    1. Run WUU
    2. Choose Addon > New
    3. Select the >>NewAddon<< entry
    4. Right Click - Edit
    5. Set the Friendly Name to Auc-Advanced
    Set the Source Site to Auctioneer
    Set the Site ID to AuctioneerAdvancedSuite
    6. Save changes
    7. Right Click - Version Check
    8. Right Click - Update
    9. Quit WUU, saving changes
    10. Run WUU
    11. Check Event Log
    There will be some messages there which say:
    Addon DebugLib has been flagged as missing
    Addon Configator has been flagged as missing
    Addon Babylonian has been flagged as missing
    Addon SlideBar has been flagged as missing
    12. Use Tools > Purge missing addons
    13. Quit WUU

    The Auctioneer Advanced Suite has now been installed :-)

    Please try this and let me know how it goes.


    worked like a champ. I wonder why it doesn't want to work if it is already installed....
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    Can anyone comment on how/if they have Auctioneer Advanced Suite downloading with WUU?

    I've played with multiple setups including some in both this and th previous thread all of which seem to do nothing.

    Thanks
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Omen2
    I see no mention of people having my problem...

    Healer Mode grow up does not work right. It's jumpy, sometimes it grows up but brings the bottom bar with it while trying to print bars where it things the bar area is, etc.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on [Grid] RaidDebuff
    any reason for RaidDebuff font size not going smaller than 10?

    I'm looking more for 6-7 range for the stack counter really...10 is bigger than all the other text in the UF
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on BigWigs - Black Temple
    Quote from Phanx »

    Eh, personally I see raid icons as only being useful for situations where you actually need to know where the affected player is. A prime example would be Void Reaver's Orbs; you need to see where the targeted player is so you can get away from where he's standing. Dark Barrage doesn't work this way; you don't need to move away from the person affected. I guess if you heal by clicking on people in the 3D world, it could be useful, but I've never met a healer who didn't use raid frames to target people and heal them.


    I'm not sure how the Deadly Poison in Council could get healed effectively if whatever is putting a raid icon on that person didn't do it such that all the healers using grid with the raid icon addon installed saw it pop up immediately.

    Usually, I don't have any chance of reading raid warnings flying past.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on AuldLangSyne 2.0
    Quote from Phanx »

    If you look at the OptionalDeps and X-Embeds fields in the .toc, you'll see that both already list all the libraries, including LibFriends-1.0 and LibGuild-1.0. The only problem I see with those fields is that they list LibStub, so that'll get downloaded as a standalone... otherwise, any decent updater should already be grabbing the necessary libraries.


    Well the one from this site isn't, so I don't know what to tell you. They aren't downloading. I just did it again.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.