• 0

    posted a message on Skada: a damage meter
    Whenever I have tried Skada I've always wondered why in the damage window have to show all those figures, the damage part I get but why also dps and the percent ?

    It's ok if people want this but is it possible to at least be able to get the "%" part out if we want it so the window doesn't have to so wide to see all the info ?

    Was awhile now since I tried Skada so it might be implemented allready.

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on What debuff monitor is this?
    I tried Classtimer and Forte with my hunter but I didn't really like them, too much info and harder to filter.

    Instead I use NeedToKnow which only sets up the bars I want to track and you can have them in 4 groups to put them wherever you want and even make the bars up in different colours or size so they are easier to spot.

    Just my 5c

    -Strongbow-
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    THank you for the help its worked wonderful.

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Hi!

    I'm trying to make a panel that is for my classbuttons and it should only be shown if I am on my warrior or my deathknight and not on any other classes, how do I make that happen ?

    I've been through all these 99 pages but I couldn't find a solution for that.

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skada: a damage meter
    I had the exact same issue regarding the fps drop, i never used recount and skade together but as soon as the raid started my fps drops down from 60 to 15 and if there is much AoE going on then even lower fps, I had to tell the raid to hold for a few sec so i could switch back to recount again and the problem disapeared, sure too much AoE will make my fps drop but now down to 35 - 40 fps with recount. have been testing skada out a few times but with the same results, have no clue to what it might be.


    I have Intel quad@2.4, 4gb ram, win xp, ati radeon 3870

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm having this problem and im not sure its even possible but im using QuestGuru and i want the questlog to be skinned but not the tracker is that possible ?

    I tried to untick the tracker in skinner and did a /rl after but nothing changes, am i doing something wrong or is this just not possible ?

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Broker Currency
    I'm having this problem that i cant get any tooltip at all to show, it was working before but ain't anymore and im getting this error, not sure if its yours so i posted it in broker_Allstats too.

    -Strongbow-

    Date: 2009-05-28 14:29:19
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...Ons\Broker_AllStats\libs\LibQTip-1.0\LibQTip-1.0.lua line 296:
       attempt to index field '?' (a nil value)
    Debug:
       [C]: ?
       ...Ons\Broker_AllStats\libs\LibQTip-1.0\LibQTip-1.0.lua:296: AcquireColumn()
       Broker_Currency\core.lua:582: ShowTooltip()
       Broker_Currency\core.lua:954: OnEnter()
       ButtonBin\ButtonBin.lua:226:
          ButtonBin\ButtonBin.lua:199
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Broker_AllStats [official thread]
    I'm getting this error on mouseover then all is ok and i can see the tooltip but i think it might be a conflict with broker_currency because i cant see that tooltip anymore, i do a post in that thread too.

    -Strongbow-


    Date: 2009-05-28 14:29:19
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...Ons\Broker_AllStats\libs\LibQTip-1.0\LibQTip-1.0.lua line 296:
       attempt to index field '?' (a nil value)
    Debug:
       [C]: ?
       ...Ons\Broker_AllStats\libs\LibQTip-1.0\LibQTip-1.0.lua:296: AcquireColumn()
       Broker_Currency\core.lua:582: ShowTooltip()
       Broker_Currency\core.lua:954: OnEnter()
       ButtonBin\ButtonBin.lua:226:
          ButtonBin\ButtonBin.lua:199
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I had the same, was using TipTop but changed to TipTac and haven't had it after.

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Getting this on login, using the latest version.

    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Skettis Dailies'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:284: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 2
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Ogri'la Dailies'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:293: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 3
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Sunwell Island Flaming Oil Dailies'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:309: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 4
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Fishy Fish Daily'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:338: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 5
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Sons of Hodir Essence of Ice Daily'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:352: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 6
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Aberations Daily'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:356: in main chunk
    
    
    And
    
    Date: 2009-05-24 12:16:02
    ID: 7
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: AceLocale-3.0: IHML: Missing entry for 'Argent Tournament Jousting Dailies'
    Debug:
       ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:23:
          ...ddOns\Altoholic\libs\AceLocale-3.0\AceLocale-3.0.lua:21
       IHML\IHML.lua:373: in main chunk
    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Forgot to mention that i was using the latest vers. 2.4Beta-11

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    I'm getting this on login

    Date: 2009-05-22 13:19:39
    ID: 2
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\IHML\IHML.lua line 502:
       attempt to concatenate local 'new' (a nil value)
    Debug:
       (tail call): ?
       IHML\IHML.lua:502: SwapMacro()
       IHML\IHML.lua:373:
          IHML\IHML.lua:367
       (tail call): ?
       [C]: ?
       [string "safecall Dispatcher[1]"]:9:
          [string "safecall Dispatcher[1]"]:5
       (tail call): ?
       ...ns\!Bang!Core-3.1\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:496: EnableAddon()
       ...ns\!Bang!Core-3.1\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:589:
          ...ns\!Bang!Core-3.1\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:575
       [C]: LoadAddOn()
       ..\FrameXML\UIParent.lua:229: UIParentLoadAddOn()
       ..\FrameXML\UIParent.lua:252: CombatLog_LoadUI()
       ..\FrameXML\UIParent.lua:497:
          ..\FrameXML\UIParent.lua:469
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CastYeller2 - official thread
    I'm getting this error on login

    Date: 2009-05-21 20:36:38
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\CastYeller2\Defaults.lua line 119:
       '<eof>' expected near 'end'
    Debug:
       [C]: ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    I got it working now, had 1 slash "\" to many it seems.

    Happy again

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    I tried that and it still fail to load it altho i can see it in the dropdown menu.

    I even tried to reinstall LibSharedMedia 3.0 r59 and SharedMedia v3.0 and i also made a fresh install of kgPanels r332 and wiped my savedvariables but i just cant get it to load.

    The path i use is SharedMedia:Register("border", "SeerahSolidBorder", [[Interface\\AddOns\\SharedMedia\\border\\SeerahSolidBorder.blp]])

    -Strongbow-
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.