• 0

    posted a message on WowAceUpdater 1.9.44+ Official Thread
    Quote from sylvanaar »


    1.9.44 Is the current version. What versions are you refering to? Note any version other than the current one is unsupported.


    I am sorry if I am not making this clear.
    The last version I can get to work is 1.8.39. I have tried several newer versions since that and they all exhibit the same behavior I described. This includes 1.9.44. They start, I see a window open and close in about a second and thats all I get. No error messages.

    --> Home sick today, so did a unistall and fresh DL and reinstall, verivied dot net up to date, checked firewall settings. All looks good and yet still the application starts, then is closed immediatly. :(
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater 1.9.44+ Official Thread
    Quote from Technotaoist »

    Hello,

    Searched, and also read tons of threads, looking for the answer to this issue.
    I have used the updater for several months, but with the new version that installs to the program menu I have not had any luck. I went back to using an old version to update, but want to stop that.

    I have the most recent WUA installed this morning again. I have removed all previous updater instances before doing so. Windows XP fully updated, IE7, but use FF as primary browser.
    When I select the updater it starts, I see the window open, and then it is closed again in a flash.

    I am sure I am making a simple error, but I am not seeing it.

    Thank you.


    Not sure why this was moved, and with no help or comments included.
    That said, this issue I stated above is not linked to the particular version this current thread is specifically about. My solution may be solved in general by diagnosing what occured with the last 3 versions that all behaved the same on my system.

    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater 1.9.44+ Official Thread
    Hello,

    Searched, and also read tons of threads, looking for the answer to this issue.
    I have used the updater for several months, but with the new version that installs to the program menu I have not had any luck. I went back to using an old version to update, but want to stop that.

    I have the most recent WUA installed this morning again. I have removed all previous updater instances before doing so. Windows XP fully updated, IE7, but use FF as primary browser.
    When I select the updater it starts, I see the window open, and then it is closed again in a flash.

    I am sure I am making a simple error, but I am not seeing it.

    Thank you.
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.