• 0

    posted a message on Mining/Herbalism sharing thread
    Quote from Boydon »



    Using the DB from this post i get no ? error. Please try again and check. :)


    Yep. I've downloaded both yours and the one posted by Kagaro I believe it was. The first thing I noticed was that mining nodes showed on the map as "?" so I checked the .lua file and saw that mining nodes contained the words 'vein' and 'deposit'. As somemone mentioned doing previously in the thread, I editted the file and removed those two words. Once doing so, all nodes of the 'vein' type began working fine but the 'deposit' type still show as up as "?". I downloaded the files twice directly from the link you provided in your earlier post but they were both like that. I'll try it one more time.

    added:

    Ok.. tried your file again and still had the same problem. On a huch I searched around and found a more recent version of Cartographer (the link on this site to the SVC site just gives a list of files not an install package??). I installed that and now all nodes show correctly. It still has some nodes that show out of the boundaries of the current map. I tried Kagaro's corrected file again and all nodes displayed properly and within the confines of the current map, though I believe that file has fewer nodes. I'd love to see an updated 'corrected' file for the one with the most noded that show properly 'in' the map. :D
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Mining/Herbalism sharing thread
    Ok.. I've read the thread, downloaded and tried various files and am still having a little trouble.

    I downloaded Boydon's 'latest' files but got '?' for all mining nodes. No problem, a simple search and replace based on what I read here (re: removing 'vein' and 'deposit') will take care of that and for the most part it did. But I still have deposits showing up as '?'. I've tried both leaving 'deposit' in and taking out of the .lua with the same result. Also I'm having some nodes that are showing off the map. I tried Kagaro's 'corrected' file but that didn't solve the 'off the map' problem.

    Now, these aren't something that I CAN'T live with, but it is one of those niggling little annoyance type things that will always bug me.

    Is there something else I can try or any other files known to work correctly?

    Thanks
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.