• 0

    posted a message on oCB invisible after unlock?
    Quote from Matze »

    Hi,

    after 2.0 patch I switched my casting bar replacement from eCB to oCB.

    OK, I can live without a GUI (like in eCB), but why I don't get a border or something after I unlock oCB??? The only way to position the bar is to cast a loooong ;) spell (mount or something) and then quickly change the bar or reposition it, before the spells ends ...

    Is there no way to display the bar for configuration purposes or is this a bug?
    I have already installed the latest version, so I don't think this is the case.

    Thx, Matze



    There is no other way in the moment :( I post the same question here

    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=1403.msg65507#msg65507

    this is the thread by Haste

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Pre-2.0 WoWers - don't update from SVN or use WAU
    Quote from Xerophyte »

    Hmm. I really wish I read this post a few minutes earlier now :)

    Ah, well, hardly unfixable. At about what revision did the swap take place?


    /signed :)

    I read this after using WAU :) but now the option "delete before update" becomes a new meaning, I delete all updates Addons and recreate from "recycle bin"

    Throndorin
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Which Ace2 Addons will definitely not work with WOW 2.0
    Quote from ckknight »

    It's Ace, not ACE.

    Ace is not an acronym.


    sry :) I change the title

    @all the idea of this thread is to show the Addons which can not work with WOW2 and so they are not developed any more.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Which Ace2 Addons will definitely not work with WOW 2.0
    Hi

    Is it possible to post all ACE2 Addons here which will not work with WOW2.0 because of API changes

    I know Squishy in the moment are there other ones?

    maybe this will be a helpful thread for all ACE2 Addon users

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GMail (A CT_MailMod Replacement)
    Hi

    I have a little problem.

    1. Sometimes the mail icon don't disappear after closing Mail Window, but there are no mails into.

    2. Some stacks are not filled up if GMail opens one mail after an other.

    Feature Request.: is it possible to add an option to send the same mail to different people, it may useful for raids and for some other reasons (not for gold publicity :) )

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Quote from Tixu »

    Quote from Phanx »

    Running Bongos and ItemRack, I get no skins and this error, twice, upon login:
    [2006/11/19 23:52:40-53-x1]: cyCircled\core.lua:371: attempt to index field `?' (a nil value)
    cyCircled\core.lua:371: in function `SkinEquipBorder'
    cyCircled\core.lua:189: in function `ApplySkin'
    cyCircled\core.lua:436: in function `ApplySkin'
    cyCircled\core.lua:421: in function `OnEnable'
    cyCircled\core.lua:76: in function `obj_method'
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:244: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:927: in function `event'
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:426: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:403>



    sorry for this little off topic message, but can i ask how its possible to get such of full traceback log error? that seems far more interesting than the usual popup windows on UI :)

    thank you in advance


    use BugSack and !BugGrabber

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MassMail (not like GMail)
    not really :), some times it would be useful, to send the same mail to different people

    there are tools for guilds but most raids have members from different guilds and it can be useful to send a mail to all raid members.

    Throndorin
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on MassMail (not like GMail)
    Hi

    is there a Mail Addon that supports sending the same Mail automatically to more than one person?

    Throndorin
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Babble-Spell missing items
    Quote from Devla »

    Throndorin, are you getting the errors in Live or TBC?

    I'm guessing that you are using Chronometer in TBC and getting those errors.

    If I am right, download this version:
    http://www.wowace.com/files/Chronometer/Chronometer-r17485%5BTBC%5D.zip


    no I have no beta key :( and the testrealm is not installed, so it's the live version :)
    mmh I download all addons with WOWACEDUpdater, maybe the author has set a TBC Version as latest, I go versions back for some Addons (QuestFu, Antagonist, oRa2, and some other) and now I have no errors, but now I should be carefully by using the updater :(.

    Throndorin
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Babble-Spell missing items
    Hi

    I get the following errors:

    [2006/11/19 13:12:10-19-x1]: Data\Casts.lua:20: Babble-Spell-2.2: Translation "Ice Lance" does not exist.
    <in C code>: in function `error'
    AceLibrary\AceLibrary.lua:117: in function `error'
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:452: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:450>
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:37: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:35>
    Data\Casts.lua:20: in main chunk


    2006/11/19 13:12:10-19-x1]: Data\Buffs.lua:33: Babble-Spell-2.2: Translation "Blazing Speed" does not exist.
    <in C code>: in function `error'
    AceLibrary\AceLibrary.lua:117: in function `error'
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:452: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:450>
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:37: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:35>
    Data\Buffs.lua:33: in main chunk


    [2006/11/19 13:12:10-19-x1]: Data\Cooldowns.lua:27: Babble-Spell-2.2: Translation "Force of Nature" does not exist.
    <in C code>: in function `error'
    AceLibrary\AceLibrary.lua:117: in function `error'
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:452: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:450>
    AceLocale\AceLocale-2.2.lua:37: in function <...ddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLocale\AceLocale-2.2.lua:35>
    Data\Cooldowns.lua:27: in main chunk


    I look in Babble-Spell-2.2.lua and see that some things ar in "--"
    the three above are part of these lines

    maybe is this version for TBC?

    Throndorin
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on cyCircled - Circled buttons for more than just BT2
    Hi all cyCircled users

    I add german localization (by me) and flexbar support (by Steve) to SVN

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Lute »

    @Throndorin: Did u tried to make a backup from your WDB, WTF and Interface folders? Delete/Rename folders, then start game and put the addons for check if u had something corrupted.


    Not in the moment :), its many work because I use many addons, most are ace2 but there are some others.

    Next week I'm in vacation so I think I find some time to clear my Interface and design it new.

    Maybe there are old settings from ct_viewport leads to this errors. I want the src code of WOW :) so I can debug this problem :)

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    You should Install BugSack and get the error from there. Post it here in completion... This will assist the developers on figuring out exactly what the issue is. Just an error # will most likely not assist them in any way.


    WOW crashes on entering the world, no chance for buggrabber to get this problem

    Install skinner, disable all addons, log into the world, Exit wow. Reenter wow, enable all addons, and you are set!


    very fine this works :)
    but
    only on first step on restart wow crashes again :(



    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I test oSkin, delete it because it leads to error#132, now I test Skinner and it leads to error#132, maybe it is an interplay with other addons, but deleting skinner removes the error.

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on oSkin
    thanks I will try it out

    Throndorin
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.