• 0

    posted a message on Frame missing
    I'm using the reborn UI. Everything's fine. But today when I joined ab (first bg I have done for ages) I noticed that the Blizz frame is mislocated. It's at the very top left of my screen, and I can only see the last letters. Ofc it's very annoying not to see how many bases we have etc. The same applies in wsg, av, arena (ppl remaining on each team) arenaMaster, in nagrand etc.

    I have searched for it in the config.wtf, so I can change the position manually. But I can't find the name of the frame. If I alt+click it, I get an error msg saying : Interface\addOns\moveFrames\core.lua: 154: attempt to index a nil value

    Any suggestion to how I can fix this? As it's getting very annoying

    thanks
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on oRA2
    Thanks a lot. Got it sorted now =D
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    ... Just tought about deleting the Ora2 folder and the .lua file in the WTF folder, then reinstall. Unless I'm completely wrong, that should cause it to show up with default settings, and hopfully that can solve my problem.

    Edit:

    Then I remembered that I got this problem when I deleted my Interface and WTF folder, and installed the newest REborn UI... So that should basicly have caused the Ora2 to appear with default settings >< NOw I'm to tired, but I'll try to delete it and installing again tomorrow. But incase that don't work, it would be lovely if anyone got an idea about how to reset the MT list position
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    I have some serious problems moving the MT list. I love the ora2 MT list, and prefer it over the MainAssist one. No, it's not because it's locked, or I can't drag it. I just can't see (and therfor not grab) the MT.

    First I couldn't make it appear. Then I tried in a 2 man raid with a friend, to set myself as MT, target something, then scale the MT list to max. Then I see the targets target appear to the bottom right of my screen. But I cant grab nor drag the MT list from pressing the Target of Target.

    I have (I belive) tried everything. I have manually gone intoo the WTF config, and tried to scale the UI down, so I can grab the frame, and move it. I still can't reach it. Just barely see the ToT. I have scaled the UI using Blizz settings, under Video, but still I can only see the ToT. Even when I scale the MT list to the max, I just barely can't reach it. This is incredibly annoying, and I'm close to giving up.

    AS there is no "reset position" option for the MT list, what should I do? Any help is appreciated.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on FuriousRaid
    thanks a lot for the fast answer. I'll pass this on, and we will see how it goes ;p
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on FuriousRaid
    Been using this for months now, and everything is working good. Still having problems with what I mentioned in the post above, but other than that it's all good.

    However, as I need to step down my raiding a bit, I have asked some other officers to also download this mod, so I can show them how to use it.

    They get this error msg after having downloaded the mod:

    Interface\AddOns\FuriousRaid\FuriousRaid.lua:4:AceAddons:Ace00-2.0:Library"AceComm-2.0" does not exist.

    Anyone know what they can do to fix this? It's working for me, so it must be something they do wrong, or don't have downloaded. I just can't figure out what. They use the aceupdater. And check the FR mods, and also the FuriousRaid 2.1 lib.

    Any help would be highly appreciated, because If the other officers can't get the mod to work, we won't have any other option than to switch loot system ;-(
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on FuriousRaid
    mkay, everything is working good. We have used this loot system for a while now, and everyone is happy. A few minor buggs, but nothing I haven't managed to work my way around.

    However I have one big problem. When I'm doing the ML, and the system is supposed to monitor the loot, and ask for bids, it don't. I open the loot window, then press Monitor: Off... It lists everyones point, according to the filter I have set. However were the name of the loot ppl should bid for is supposed to be, there is just a blank space. So I have to manually link the loot in the chat, both before and after the points is listed. This is very annoying. I use XLootMonitor. Could this be the cause? Anyway FuriousRaid don't seem to be able to monitor what loot have dropped from a boss. Any way I can fix this? And preferably without disabling XLM, as I'm quite fond of that addon ;p
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on FuriousRaid
    Thanks for the fast answer. However there is one thing I dont quite get. Where do the points save? If it's in the MLs WTF folder, then what if the ML cant attend the next raid? So do we need to write down every raidmembers points on our forum after each run? Or is there a way to synch the FuriousRaid, so that it's of no importance what officer is the ML?
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on FuriousRaid
    Hey, first I must say Im not very technical, and I have no experience from using a dkp/raidpoints system.

    My guild have decided we want a better loot distribution system than /roll ;p We have been trough most dkp systems zero-sum, and fixed prices. We have always had some issues with whatever system we have been using.

    However, we just found FuriousRAid, and I must say we love it. But is there a way to parse the RaidPoints to a website? So our members can have a look themself ;P Would really help alot.

    If not, how do you keep track of all the RaidPoints from raid to raid? (for those who use FuriousRaid that is ;p)
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.