• 0

    posted a message on CraftList2
    I reloaded OMEN cuz that was acting wanky too, and deleted old mods, and now it is working! Thank you so much for all your help. :)

    And for the last guy, I would say open up the setup menu and make sure the !craft and !enchant is enabled, and that the mod has been selected for your other toons.

    My nub advice :P
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on CraftList2
    Oh boy... now I am feeling like a computer r-tard because your helpful comments are a bit overwhelming to me. I have Windows XP. I use Omen, Pally Power, Grid & grid extras for healers, Clique, CTRaid, Solarian mod is there but not active, Craftlist2 and group calendar. I will try the enabling/disabling suggestion too.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on CraftList2
    Should I delete all my mods and start over?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on CraftList2
    The first time I loaded this mod, worked perfectly. Then the next day, I logged onto WoW and the mod was not working- /clist would not bring up the menu. So I deleted it from my addon folder, reinstalled it, logged back onto the game, worked perfectly again. The next day, I log on- no mod. It's been doing this to me everytime. :(
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on CraftList2
    Is anyone else having problems with this mod? I have to reload it after being logged off of WoW for an extended period, even though I never deleted or altered it. Is there a reason for this?

    Thank you for you time and help.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GemList.
    Okay, so craftlist 2 was working when I first installed it, but now it's not.... I didn't change anything so why would this be happening?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GemList.
    Thank you soooooooooooo much for the information!!!! CraftList2 works perfectly!
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GemList.
    Ever since the last patch, this mod no longer is working. I downloaded the "updated" version from 3 days ago, but it still isn't working. Would someone please fix it or help me to get it working again! It's such a great jewelcrafting mod- I miss it soooo much!!!
    Posted in: AddOn HELP!
  • To post a comment, please or register a new account.