• 0

    posted a message on BadBoy: An extremely minimal spam blocker & reporter
    <>


    German Server :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    hi there...

    when i aktivate Xloot many many other addons stop working. iam gettin this errors =>

    [2008/10/28 13:29:57-5-x1]: Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:218: cannot change a protected metatable
    [2008/10/28 13:29:57-5-x1]: XLoot-0.9\XLoot.lua:4: AceAddon-2.0: AceOO-2.0: Classes can only inherit from one or zero classes and any number of mixins or interfaces
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:122: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:75>
    (tail call): ?:
    (tail call): ?:
    AceAddon-2.0-91091 (Ace2):1030: in function `new'
    XLoot-0.9\XLoot.lua:4: in main chunk

    when i deaktivate xloot everything works fine. Any ideas?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Crit / Shadowfurry Addon
    Hm but its possible or it isnt OR its tooo much work? i think pvpplayer will like this addon xD
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Crit / Shadowfurry Addon
    Hi there...

    I watched a few movies so in nearly every Movie is this "Shake" Effect when a WL makes
    Shadowfurry or do a Crit. I Know its a Video Effect but Bigwigs has the same effect. So
    i asked my self is it possible to make a "Crit / Shadowfurry" Addon that Shakes the Screen.

    So i ask u is it possible ? I think it is so pls DO IT ;)

    PS: Sorry if this idea is allready in here.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hiho

    Found a lil Bug with skinner and xloot, when "skin frage Loot" is On the Lootwindow is Buggy,
    It goes from the left to the right side of the Screen.
    I mean =>

    Without Skinning the Lootframe.

    ------------------

    ------------------

    With the Lootframe skinned

    ---------------------------------------------------------------------------

    And so on :P

    Sry 4 my bad english :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on localization question
    Erhm i think i found the "Bug" i fogott to add this lil thing into my toc...
    Libs\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua

    *smile* :)

    But another Question...
    I have a Sound like..."Play when the player use his Bubble" ive added a Mute Function
    is there a "elseif" correct or not?

      if msg:find(L["Divine Shield"])
    	elseif 
    self.db.profile.notmute then PlaySoundFile(files.soundpath) end


    Sry for my bad english and the stupid Question but iam learning atm :)
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on localization question
    ["Divine Shield"] = "Gottesschild"

    Iam Sure :) found it in babble spell 2.0 so where is the bugpart? :/
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on localization question
    Hi there lil question my addon plays sounds when a Pala use his Bubble but it works only on my enEN Client....why? i think theres everything fine or not?

    local L = AceLibrary("AceLocale-2.2"):new("SuperPala")
    
    L:RegisterTranslations("enUS", function() return {
      ["Divine Shield"] = "Divine Shield"
    } end)
    
    L:RegisterTranslations("deDE", function() return {
      ["Divine Shield"] = "Gottesschild"
    } end)
    
    function SuperPala:OnEnable()
      self:RegisterEvent("CHAT_MSG_SPELL_PERIODIC_SELF_BUFFS")
    end
    
    function SuperPala:CHAT_MSG_SPELL_PERIODIC_SELF_BUFFS(msg)
      if msg:find(L["Divine Shield"]) then
       PlaySoundFile("Interface\\Addons\\SuperPala\\TEST.MP3");
      end
    end


    No idea why...:/
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on BossWhisperer
    I Update every Day so everyday the new rev ;)
    Only BWS is not on my Update List...cause the other Revs dont work :(
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BossWhisperer
    So guys if u want BWS Work then Take the This Rev BossWhisperer-r47444.

    It works but theres no MemberSupress.

    And its a bit Buggy after a Wipe or sm. BUT it works...
    Dunno but theres no Translation for...frFR and the Chinese Stuff.

    so long
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BossWhisperer
    wiebee ;)

    There is SOME Module in PRAT, that makes the Error.
    Maybe u dont have it enabled i dont know...
    Fact that bws dont play well with prat :P
    I checkt it...disabled prat loged in and than..
    /slap Kazzak
    So in the 5 Seconds a Friend whisperd me "lol" and it works :)
    Than i died...
    Checkt it again with Prat...and my Error was back.
    The Error is only in the German Version with my english client everything works fine.

    So long
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions

    Now I'm getting the following error when I launch wow,

    Date: 2007-09-17 11:43:16
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...erface\AddOns\Threat-1.0\Threat-1.0\ThreatLogger.lua line 3:
    Cannot find a library instance of AceAddon-2.0.


    Updated with or without Externals...try it "with externals" !

    ThreadLogger.Lua line 3 => local ThreatLogger = AceLibrary("AceAddon-2.0"):new("AceEvent-2.0", "AceConsole-2.0", "Parser-3.0")

    Theres no "BuG" i think u need the Lib AceAddon-2.0 :P
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BossWhisperer
    Ok today i get a error to.

    Looks like there is something in Prat/WhisperFu...
    But what i dont know its one of the Prat Modules...

    "Unknown Unittokencrap"
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with Omen/ Threat 1.0
    Ok i dont know where the problem is in your case.
    I have really no idea whats the Problem :)
    So i linked your probs in the Big Thread

    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=6419.740

    Hope u get some help and a quickfix ;)

    so long
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Hi there some guys have a lil problem with omen/thread 1.0 see here

    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=8393.0

    I dont know whats the problem....they have thread 1.0 and the new rev etc.
    See for your self :)
    Posted in: Raid AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.