CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Antagonist
    I have a problem with ant.
    I cant use it.
    Installed with WAU but i have no bars ingame.
    Either no config or something.

    I dont know what mistake i made.

    PLZ help me.

    Greetings Chriz
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Shrake »

    Latest version seems to have a problem with the Absolute values of mana on the power bars.
    It only shows the "/" but no values.


    Same here,
    looking for fix...
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Visor2 Problem
    No one an idea??
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Visor2 Problem
    Quote from gaurong »

    If you used Buffalo2 doesn't that allow you to move buff/debuffs around on its own?


    Jep it allows that, but I don't want to use Buffalo, i only need something to move and store the buffs on my favorite position.

    sry for my english guys ;) I'm german, my english speaking isn't very well.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Visor2 Problem
    Quote from pouf »

    do you use a mod for your buff/debuffframes ?


    nope nothing yet, i tested Buffalo2, it saves the position but is a bit buggy so i deleted after the Test.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Visor2 Problem
    My Visor2 don't save the position of my buff-/debuffframe.
    All other frames will saved, only the buff and debuffframe getting resetted after I login.

    I'm sad about it, every login I have to move the buff and debuffframe to it's place.

    Can someone help me?

    I deactivate all other Addons and deleted the WTF folder than I tryed it again, but the same Problem appears.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.