• 0

    posted a message on eePanels2 - Official Thread
    im trying to recreate Caith's eePanels, but i cant get a border like her. anyone could explain to me how i could do it ?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    thank you Vuurmeester, the combat and rest icons werent assigned a position, works now !
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    hmm you sir are smart ! :p im going to try in config mod lol
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    i have an issues with resting, combat icons... i cant place them anywhere, the scroll button that usually let's you choose where to put the icon is greyed out, that's the same for all the icons and the thing that is the most disturbing is that they appear anywhere, sometimes my combat icons is streched all the size of the health bar. do i have to erase my pitbull and start over ? :(
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Earthshield tracker ?
    lol im useless :p thanks a lot
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Earthshield tracker ?
    looks like such an addon would be a waste of time, no one even replied :x going to let that project go and find a better ^^
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Earthshield tracker ?
    Hello all, being a resto sham and a newbie coder ;p im looking to try and make a earthshield tracker, that would track all the earthshield in the raid, i found the UNIT_SPELLCAST_SUCCEEDED event but im not sure how i could check to see when it fades away. any ideas?
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    my ui, need more work, stole a few ideas from caithlyn ui but didnt make it as well :p

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Cartographer: Quest Objectives -- share your database here!
    just wanted to say that this really rox ;P it made me gain hours of game time.
    Monany, for your problem im not too sure, the only thing i can think of is maybe you have QuestObjectives badly configured. You can check by opening your map and clicking the Cartographer button then QuestObjectives. Check in there if you have it enabled and if it doesnt show only tracked quests.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Making a simple window?
    thank you but i found out that i created the xml file while wow was launched and i forgot i add to relaunch wow to be able to use that file ;p
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Making a simple window?
    Could anyone help me to get a window working? I followed the tutorial on this site about making a basic window and i ended with this code
    Window.xml
    <Ui xmlns="[url]http://www.blizzard.com/wow/ui/"[/url] xmlns:xsi="[url]http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"[/url] xsi:schemaLocation="[url]http://www.blizzard.com/wow/ui/[/url] ..\FrameXML\UI.xsd">
    
     <Script file="Core.lua"/> 
    	<Frame name="TstFrame" parent="UIParent" hidden="false">
    		 <Size>
    			<AbsDimension x="200" y="133" />
    		</Size>
    		 <Anchors>
    			<Anchor point="CENTER"/>
    		</Anchors>
    		 <Backdrop bgFile="Interface\TutorialFrame\TutorialFrameBackg round" edgeFile="Interface\DialogFrame\UI-DialogBox-Border" tile="true">
    			<EdgeSize>
    				<AbsValue val="16"/>
    			</EdgeSize>
    			<TileSize>
    				<AbsValue val="32"/>
    			</TileSize>
    			<BackgroundInsets>
    				<AbsInset left="5" right="5" top="5" bottom="5"/>
    			</BackgroundInsets>
    		</Backdrop>
    		<Layers>
    			<Layer level="ARTWORK">
    				 <FontString name="Simple_Text" inherits="ChatFontNormal" text="Type in something:">
    					<Anchors>
    						<Anchor point="TOP">
    							 <Offset>
    								<AbsDimension x="0" y="-33"/>
    							</Offset>
    						</Anchor>
    					</Anchors>
    				 </FontString>
    			</Layer>
    		</Layers>
    		<Scripts>
    		<OnLoad>Shamanism_OnLoad();</OnLoad>
    		</Scripts>
    	</Frame>
    </Ui>


    So basically when i launch wow i should have a small window in the middle of my screen, but nothing happens... what am i doing wrong? At character selection screen if i go in the addon tab, i have my addon that is actived and there is no error so i really dont know what is going on... help plz
    Posted in: Lua Code Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.