• 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    Got these errors:

    Traceback (most recent call last):
    File "Wurm.pyc", line 2032, in readTOC
    File "WurmCommon.pyc", line 1064, in removeBOM
    IndexError: list index out of range
    2009-01-06 23:50:57 (ERROR ) Error refreshing LoseControl: list index out of range
    Traceback (most recent call last):
    File "Wurm.pyc", line 3402, in refreshSingleAddon
    File "Wurm.pyc", line 1887, in __init__
    File "Wurm.pyc", line 2017, in refresh
    File "Wurm.pyc", line 2032, in readTOC
    File "WurmCommon.pyc", line 1064, in removeBOM
    IndexError: list index out of range
    2009-01-06 23:50:57 (ERROR ) WUU Error: list index out of range
    Traceback (most recent call last):
    File "WUU.py", line 3990, in bootWUU
    File "WUU.py", line 3969, in runTheApp
    File "wx\_core.pyc", line 7912, in __init__
    File "wx\_core.pyc", line 7487, in _BootstrapApp
    File "WUU.py", line 3911, in OnInit
    File "WUU.py", line 514, in __init__
    File "WUU.py", line 3210, in OnLoad
    File "WUU.py", line 3668, in OnScan
    File "Wurm.pyc", line 3385, in refreshAddons
    File "Wurm.pyc", line 3402, in refreshSingleAddon
    File "Wurm.pyc", line 1887, in __init__
    File "Wurm.pyc", line 2017, in refresh
    File "Wurm.pyc", line 2032, in readTOC
    File "WurmCommon.pyc", line 1064, in removeBOM
    IndexError: list index out of range
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    This is probably more of an MBF issue than a kgPanels issue but I haven't gotten any response on wowI so I thought you guys might know, I have a panel set up to be the background for my Minimap Button Frame, but when I parent the panel to the MBF frame, MBF eats it and treats it like a button. This prevents the panel from anchoring properly as it's attaching itself to where its invisible button would be. Any ideas on how to fix it?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PerformanceFu/Broker error :(
    check and make sure it's not auto hiding modules with no icon. Took me a while to realize why my clock wasn't showing up, this was the culprit.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.