• 0

    posted a message on Skinner
    My problem exactly when im using custom art.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    @Jnlc. Checked: No it does not work with Skinner as only addon. Stil only white backgrounds.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Jncl
    Hi Grom2256,
    Make sure that you use "\" to separate the components of the path in the Background Texture File rather than a "/" otherwise you'll probably only get a colour instead of a texture.


    @Jncl. Think i already did that. (copied it straight from the instruction page). But i typed it in again just to make sure. Still only white backgrounds. Maybe its bugging with another addon? Do You want me to send you a error log or something. Dont know how to do that but if you tell me how ill post it here.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    @Jncl, Yes i have followed the instructions. Tonight i also tryed to use skinner in default and reset profile. Just to make sure it was not something of my own settings. The Backgrounds i used are from this site http://www.katsbits.com/download/textures/. They used to work but now i just get white backgrounds.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Dear Jncl,

    I just started using your addon so im a total noob about it. I use your great addon mainly for reducing the vieuwport and adding a nice bottom frame. I could maybe use sunart for that but im reading all over the web that your addon is taking less memory. So i started to use your addon instead. It worked great till i wanted to try to use some custom textures for my bottom frame. Then i ran into some problems and things i dont understand.

    First: Since last update (5.3) my custum background skin is not working annymore. It got deleted by the update. I tryed to set it back but now it only shows white as color, nomater what i try. I think it loads ok, otherwise you get a green background rght?

    I used this guide for makeing sure the TGA is accepted for wow. http://forums.wowace.com/showthread.php?t=15439

    under the Background settings i type in "Interface\ChatFrame\ChatFrameBackground"
    I name the file ChatFrameBackground.tga and put it in the textures dir under skinner.

    I tried all different backgrounds, tried putting an alfa channal in the texture file: painted that white. Painted the Alfa channal black. But all i try is comming out as a background.

    What am i doing wrong?

    Second: Can i use differend custom textures? it seems like so in your addon, but i cant figure out how.

    Thanks allready for your time. And good luck with your great project!

    Grom
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.