• 0

    posted a message on Grid2 - What it is, and what it's not
    In the original Grid, the ghost debuff icon would display if you assigned death to the center icon. I assume that's what you mean by death icon?

    Using release 173, I am no longer seeing my pet when I'm in a 5-man group. I see my pet when solo and other people's pets while grouped, but not my own while grouped.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    There are 2 extra icons on the flyout - one for an empty slot, one for ignoring the slot. To create a partial set, choose the one to ignore the slot (it's a circle with a line through it).

    Thank you, Jerry, for posting that. I completely missed those options when I looked at it last night.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Quote from speak »

    and today it's even worse, starting around 3mb going up another +3mb and GC.

    whats happening


    My husband is having this problem as well, using basically the default cowtip tooltip. I, on the other hand, am not having the problem when using a heavily customized tooltip. And ideas?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Broker_Durability
    It also doesn't refresh after you've repaired.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    I have another request (thank you so much for OnTooltipShow() <3 ): Could you increase the values of the font size slider up to 48?
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    I saw .OnTooltipShow() is flagged already on the ToDo list, butdo you have any ETA on it? I miss my tooltips on my custom data sources. :|
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    Request: Allow text sizes to be greater than 20. I like my clock big :P
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on StatBlockCore v2: Make use of your broker plugins!
    Requests for StatBlockCore:
    1) The ability to enable/disable the display of BrokerObjects. (A lot of my addons supported fubar, so Fubar2Broker is picking up everything and the kitchen sink. I only actually want to see about 3 of them displayed.)

    2) The ability to have just an icon that I can click on with no text. Right now, the icon hangs off the side of the block, making it hard to access the click abilities.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on KC_Items (Ace2)
    Quote from Zidomo »

    That's another tooltip-info mod you have doing that, not KC_Items.

    Have tested many (many) tooltip info mods extensively here; many of them shoot up CPU usage a great deal when hovering over an item. Not KC_Items, though.


    Acutally, this seems to happen if you haven't scanned the AH for a while, then run a new scan. Deleting your KCI saved variables fixes the problem.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on StatBlocks v1: Official Thread
    I have a slight problem with blocks that auto-adjust their width.. Currently, when the block resizes its position is fixed relative to the left side of the block. While this works well for left-aligned blocks, it can cause right justified blocks to move as their text changes. It would be wonderful if the blocks positioning would remain constant according to the text justification. (ie, the center of center-justified text remain stationary as the width adjusts for the text.)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ElkBuffBars v2 (finally Ace3 version)
    Phanx, do you have a second feral in the raid/group when it happens or does it happen all of the time? My guild usually runs with 2 ferals. It's not unusual for us to steal eachother's mangle (although really, for best raid dps, only one of us should be mangling.. it's just easier to keep to our normal rotations in practice).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WAU crashes
    I'm trying to update from .738 to .745, but am having some problems. WAU will not update automatically and if I go to the publish page, I get the following error:
    PLATFORM VERSION INFO
    Windows : 5.2.3790.131072 (Win32NT)
    Common Language Runtime : 2.0.50727.1433
    System.Deployment.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    mscorwks.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    dfdll.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    dfshim.dll : 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)

    SOURCES
    Deployment url : http://www.wowace.com/wau/WowAceUpdater.application
    Server : Apache/2.2.3 (Ubuntu) DAV/2 SVN/1.4.3 mod_python/3.2.10 Python/2.5.1 PHP/5.2.1
    Deployment Provider url : http://www.wowace.com/wau/WowAceUpdater.application

    IDENTITIES
    Deployment Identity : WowAceUpdater.application, Version=1.9.46.745, Culture=neutral, PublicKeyToken=4d89fb8d52541cc9, processorArchitecture=msil

    APPLICATION SUMMARY
    * Installable application.

    ERROR SUMMARY
    Below is a summary of the errors, details of these errors are listed later in the log.
    * Activation of http://www.wowace.com/wau/WowAceUpdater.application resulted in exception. Following failure messages were detected:
    + Downloading http://www.wowace.com/wau/Application Files/WowAceUpdater_1_9_46_745/WowAceUpdater.exe.manifest did not succeed.
    + The remote server returned an error: (404) Not Found.

    COMPONENT STORE TRANSACTION FAILURE SUMMARY
    No transaction error was detected.

    WARNINGS
    There were no warnings during this operation.

    OPERATION PROGRESS STATUS
    * [5/29/2008 4:06:56 PM] : Activation of http://www.wowace.com/wau/WowAceUpdater.application has started.
    * [5/29/2008 4:06:56 PM] : Processing of deployment manifest has successfully completed.
    * [5/29/2008 4:06:56 PM] : Installation of the application has started.

    ERROR DETAILS
    Following errors were detected during this operation.
    * [5/29/2008 4:06:56 PM] System.Deployment.Application.DeploymentDownloadException (Unknown subtype)
    - Downloading http://www.wowace.com/wau/Application Files/WowAceUpdater_1_9_46_745/WowAceUpdater.exe.manifest did not succeed.
    - Source: System.Deployment
    - Stack trace:
    at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)
    at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadAllFiles()
    at System.Deployment.Application.FileDownloader.Download(SubscriptionState subState)
    at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadManifestAsRawFile(Uri& sourceUri, String targetPath, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, ServerInformation& serverInformation)
    at System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension)
    at System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)
    --- Inner Exception ---
    System.Net.WebException
    - The remote server returned an error: (404) Not Found.
    - Source: System
    - Stack trace:
    at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
    at System.Deployment.Application.SystemNetDownloader.DownloadSingleFile(DownloadQueueItem next)

    COMPONENT STORE TRANSACTION DETAILS
    No transaction information is available.

    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on FishermansFriend
    Is it possible for the sounds to reset to normal levels if you enter combat? Having your sounds maxed for the entire Lurker fight is not fun. :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WAU crashes
    My WAU began crashing yesterday as well. The ad section shows up blank except for a "Click here for more Infos!" link half offscreen in the lower right corner. Resizing the window did not bring any of the ad visible so I could see which is causing the issue. If any of the devs need more information, please let me know how I can help.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    Quote from tsigo »

    It uses SpecialEvents-Mount which needs GratuityLib.


    Bah, I missed that. Oh well.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.