• 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    Still happening for me. I haven't had much chance to delve into it since last I reported.

    My next attack plan is LibDogTag. There is a lot going on in the update function. What I want to find out is what code is called when you join a raid or switch groups. That seems like the simplest way to reproduce the slowdown and might be the easiest way to find the problem.

    I need to find a bored guildie, setup a raid of two and debug it that way.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Pitbull] Lag Issue When Raid Member Joins/Leaves
    I've been annoyed at this bug as well and finally decided to look into it myself. Initially I am trying to throw debug statements at obvious places in an attempt to find a smoking gun. I am hoping at some point when someone dies or goes offline or whatever that I see a flood of messages, but so far nothing.

    First place I looked was CreateUnitCluster and DestroyUnitCluster. These are called a lot, but doesn't look like they do a lot of work once the raid is all full.

    ClearUnitFrame and PopulateUnitFrame are also called a lot, but in logical places. Every time you click on a new frame or a main tank target clicks on someone, you'll see those fire off. But, unfortunately no spam when someone dies or someone is switching groups.

    Next raid I'll try tracking down what happens when you switch groups to find a common denominator. If anyone has investigated this further and wants to share, that would be great. Hopefully I find something soon, but I only do 25-man raiding twice a week where I can really exercise the code.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PT3Bar (non-official Thread of drama and great justice)
    The way I find items is search on wowhead and look at the url. The item number is in there and then I can use it to create a custom item in PT3Bar.

    So for Noggenfogger it should be 8529. I'm not at home to test this, but hopefully that helps.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Tracking icon gone
    Actually it's called MiniMapTracking. Must have been renamed.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Well, now it seems to be working for me. Perhaps after I wiped all my settings for XLoot I needed to login and logout so it would save some new variables.

    Thanks for all the suggestions!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    I am also having the very large loot window issue.

    I tried messing with the scale, but that didn't work.

    I found every instance of the file "layout-cache.txt" and removed any reference to XLoot, but that didn't work.

    I tried deleting my saved variables and started over, but that didn't work.

    For now it's an annoyance and occasionally I poke at the code to see if I can fix it myself, but no luck so far.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    Well, whatever you changed, stealth is working for my rogue. You rock!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ClosetGnome - Wear it or lose it.
    I am also having trouble with my Rogue going into stealth and my weapons not switching. I started to debug the code to see if I could figure it out, but unfortunately I only discovered the problem, but no solution.

    When BuffGained is called, self.db.char.stealhSet is nil. Which is weird, because it's clearly created in the OnInitialize function. Of course since the set is nil, it will end up either doing nothing or wearing your default set.

    If the author of this plugin has any suggestions, I'm more than willing to try them out and report back. Or perhaps my diagnosis will inspire someone else to fix this.

    Fantastic addon in any case and I look forward to future improvements.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames not showing XP in XP bar
    Yeah, I pretty much figured that out, but when I do that, then FactionFu doesn't work.

    If I wanted to hack up ag_UnitFrames to not show the faction, where should I look?

    I'm a new convert from Perl Classic Unit Frames and I'm loving ag!

    Edit: Looks like I could comment out the "if repname then" block in UpdateXP in ag_UnitClass.lua.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames not showing XP in XP bar
    This may not be the fault of ag_UnitFrames, but I figured this is a good place to start.

    The XP bar is only showing reputation. I also have FactionsFu installed and it always monitors a faction. In the default Blizzard Reputation UI it has the check mark next to the faction to monitor it. When I toggle monitoring factions in FactionsFu it also toggles this check mark. Also, if I turn this off either through the default UI or FactionsFu, I will see my experience.

    So, is this a problem with ag_UnitFrames or with FactionsFu? I haven't found a part in the code of either addon that checks for that flag so I'm not sure how to diagnose this problem.

    Thanks!
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on SCT and sct_event_config.lua
    I tried to create a .svn folder, but Windows won't let me. I think it thinks it's a blank filename with a .svn extension. Is there a trick to this? I didn't see anyone else complain about this in the forums so maybe I'm just doing something wrong.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT and sct_event_config.lua
    I forgot I could do that, but hopefully that will be a last resort. I may have to live with it for wanting to be bleeding edge :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT and sct_event_config.lua
    Is there an easy way to preserve my custom events when I get a new version of sct? I have a bunch of custom events, but every time I grab a new version it overrides sct_event_config.lua and I have to copy my changes back into it every time.

    I tried creating a simple addon that has my own table and then on the event OnLoad I assign SCT.EventConfig to my table. Either that doesn't work or I'm not doing it correctly. I named my addon with a 'Z' so it's last to update.

    Any suggestions?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Using 5.3b and I never see the Reputation notification anymore. I swear it used to work and I don't regularly change anything in the options. This is most noticeable in AV when you get a lot of little reputation notifications.

    I have the Reputation option checked and I can't think of anything else I need to do. I didn't see anyone else having this problem in this thread, but perhaps I searched on the wrong thing.

    Thanks for a great mod!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Odd Bug. I'm using Fizzwidget's Disenchant Predictor and when you disenchant something it displays the item name in the chat window. The first time I disenchant something the item name is correct. From then on, it shows the item name from the first item no matter how many things I disenchant.

    I tried this with and without XLoot and the bad behavior only happens with XLoot enabled. This isn't a huge deal and doesn't stop me from using either mod, but I just wanted to bring it to your attention. I've also contacted the other mod author to see if they have a clue as well.

    I know you won't get to it anytime soon, so have a good break!
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.