• 0

    posted a message on Getting guild info on login?
    Quote from Wintrow2
    I don't get it... What's the problem if another addon already called GuildRoster(). Just keep an eye out for the event and catch it. Doesn't matter who triggered it... Does it?

    I guess, but either it's that the GuildRoster call is indeed too early, or that my addon isn't loaded yet when it's called. (or when the event fires, rather)

    I'm gonna try some more later.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Getting guild info on login?
    Quote from Thaoky
    In Ace 3, I do it in :OnEnable(), and if I remember correctly, it was the same when I was using Ace 2.

    Thanks, but I don't use Ace, so I don't really know how it does stuff. Looked through the libraries some, but couldn't work anything out of it.

    About GUILD_ROSTER, the problem with that is that I have another addon(s) that calls GuildRoster on load, and since it has a "cooldown", it will have no effect when I try.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Getting guild info on login?
    I'm wondering, how do you best get your own guild info upon logging in?

    GetGuildInfo("player") does not return the guild name on GUILD_MOTD, PLAYER_LOGIN nor PLAYER_ENTERING_WORLD. I could probably use OnUpdate somehow, but I'd rather not.

    Any hints appreciated.

    Thanks!
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Linking professions
    Yes:
    http://forums.wowace.com/showthread.php?t=14986

    Edit: Don't be fooled by the first few posts. =P
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on mana shield
    Wowhead uses the actual IDs for their pages.

    http://www.wowhead.com/?spell=43020

    43020 is the spell ID here.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on mana shield
    I said the link, not the code.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on mana shield
    Ah okay. The link in my post contains the different rank too, btw. :)
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on mana shield
    http://www.wowhead.com/?spell=1463#see-also-ability

    Though what you could do, is comparing the name of the unknown buff (with GetSpellInfo) to, say the first rank of Mana Shield.
    if GetSpellInfo(spellID) == GetSpellInfo(1463) then
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on SexyMap - A tiny bundle of minimap awesomeification
    I know, but by "_some_" I mean that I don't want the rest being controlled by SexyMap.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on SexyMap - A tiny bundle of minimap awesomeification
    Could we have an option to make the minimap cluster behave as if it hadn't been moved by an addon? Of course, this would (should) put the minimap back to its original position. I'm mainly thinking of Titan Panel's feature to adjust the minimap position, which doesn't do anything to the minimap. And ideally, move the minimap up a bit to compensate if you're hiding the location text.

    Also! I'd like to be able to have _some_ minimap buttons' behavior controlled by SexyMap. That is, I'd like to for hide some of Blizzard's buttons, but other addons' buttons visibility should be controlled in respective addon.

    Thanks!
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on BankItems
    Hello, I got this error on login tonight:
    Message: ..\AddOns\BankItems\BankItems.lua line 2104:
       attempt to index upvalue 'selfPlayer' (a nil value)
    Debug:
       [C]: ?
       BankItems\BankItems.lua:2104: BankItems_SaveInvItems()
       BankItems\BankItems.lua:754:
          BankItems\BankItems.lua:732

    I've also gotten a similar error on line 22xx (I think) a few times earlier. I can't think of a way to reproduce it. I also can't see any malfunction in the addon, but I thought I'd let you know.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Using degree symbol?
    Oops, looks like the encoding was the problem, after all. I didn't realise that only new files I created was encoded properly!
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Using degree symbol?
    I'm using Friz Quadrata, but I hadn't even considered my font not supporting it, thanks for the heads up! The UTF-8 encoding shouldn't be a problem.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Using degree symbol?
    I want to use the degree symbol (°) in my addon, but it appears as a question mark in game. Is there any way to use this, or am I outta luck?

    Thanks
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Instance Maps.
    Afaik that was reverted shortly after implementation.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.